Benešov: Memoriál generála Custera 2021

18.08.2021 11:27

Přijďte se pozdravit s velitelem 7. kavalérie generála George Armstronga Custera – hercem Václavem Vydrou a s přibližně stovkou uniformovaných jezdců v rámci chystaného osmnáctého letního tažení. Hlavnímu sobotnímu dění bude předcházet ve čtvrtek 19. srpna 2021 průvod Benešovem, který se v předchozích ročnících těšil velké návštěvnosti.

Benešov: Memoriál generála Custera 2021
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Milujete koně, přírodu a historii? Václav Vydra a hlavní stan 7. kavalérie vás zvou do svých řad! Při pochodu Benešovem zakusíte atmosféru bitvy U Little Bighornu mezi americkými vojáky a indiány z roku 1876.

Kde můžete 7. kavalérii generála G. A. Custera při průvodu Benešovem dne 19. srpna potkat

Průvod začne krátce po 13:30 hodin na Vrchu Tuškov na Konopišti směrem pod jižní terasu zámku, pokračovat bude na Masarykovo náměstí a po přehlídce se průvod vydá zpět na Tuškov.

Příjezd na Masarykovo náměstí je plánován přibližně ve 14:30 se čtyřicetiminutovou zastávkou, při které můžete zhlédnout přehlídku koní, uniforem a kočárů pod vedením známého herce a baviče Václava Vydry.

Na co se můžete těšit další dny ve Všeticích

Nebudou chybět ukázky jízdních vojenských manévrů za doprovodu vojenské kapely, jízdy zručnosti, ukázka lasování, sekání melounů šavlí při rychlé jízdě na koni a rekonstrukce bitvy mezi americkými vojáky a indiány. Pro děti budou nachystané doprovodné aktivity, jako například střelba z luku.

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sokolov: Strážníci a policisté chystají společnou preventivní akci, zaměřenou na správné parkování

19:06 Sokolov: Strážníci a policisté chystají společnou preventivní akci, zaměřenou na správné parkování

Špatně zaparkovaná auta. Problém, který strážníci i policisté musí v Sokolově řešit čím dál tím čast…