Kudlanka Adela Vinczeová. Neuhádnete, na kom si smlsla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kudlanka Adela Vinczeová. Neuhádnete, na kom si smlsla

Adela Vinczeová popsala komický zážitek
Adela Vinczeová popsala komický zážitek (profimedia.cz)

Sexy čtyřicítka Adela Vinczeová (za svobodna Banášová) je proslulá svou pohotovostí a vtipem. A nenechává si to jen do své show, nekompromisní palbu hodlá použít i v taxíku! 

Taková potupa! Na tohle taxikář, který patrně lituje, že Vinczeovou kdy nabral, asi těžko rozdýchává. Co se vlastně stalo? 

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video se připravuje ...

Adela se nedávno podělila se svými fanoušky o historku z taxíku. K řidiči usedla tak, jak pravidla ukládají, v roušce! To se divila, když se do maskované Adely pustil taxikář.„Masky mají něco do sebe. I ty pandemické. Není bizarnější zážitek, než když sebe samu pomlouváte s taxikářem,“ podělila se na sociálních sítích hvězda pořadu Adela show. 

„Tady někde bydlí i ta Banášová,“ otevřel podle jejího vyjádření konverzaci řidič taxíku. Souhlasně přikývla, aniž by prozradila, koho si to vlastně taxikář vůbec veze. A řidič si začal přisazovat. Pustil se do Vinczeové pěkně z ostra. Pomluvil její ošklivý nos i nepochopení, proč nejde na plastiku. „A pak se mě ptal, co dělám já. Celkem sadisticky jsem si vychutnávala postupné skládání mozaiky v jeho hlavě. Nakonec mu to secvaklo,“ popsala dále Adela a dodala: „Pán možná dodnes řeší, že jsem mu právě proto nedala spropitné. Důvodem však bylo to, že neměl roušku, což se mi zdálo trochu hygienicky neprofesionální.“

Adela Annu Kurnikovovou ve své show nešetřila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.