InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov je po dvou kolech stoprocentní. Radost z výhry kalí zranění Kukučky

KOVÁŘOV – Dva zápasy, šest bodů. Fotbalisté TJ ZD Kovářov dnes dopoledne potvrdili drtivé vítězství 7:3 z prvního kola na půdě Lokomotivy České Budějovice, když ve svém prvním domácím utkání porazili Lišov. Ten první zápas také zvládl, minulý týden porazil doma Ševětín 5:3. Rovněž v Kovářově se Lišov ukázal jako houževnatý a bojovný soupeř, který nedal domácím metr hřiště zadarmo. Svou fotbalovou a herní kvalitou ale svěřenci trenéra Jiřího Jaroše přece jen dokázali soupeře zlomit. První půle se hrála ve znamení kovářovské převahy, kterou krásnou střelou zpoza vápna korunoval Brůžek – 1:0. Začátek druhé půle domácím tolik nevyšel a v 55. minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání lišovský Červenka, nicméně z úniku střelou na vzdálenější tyč minul. V 71. minutě pak výhru domácích pojistila po přihrávce Brůžka předsezonní posila Paták a bylo hotovo – 2:0.

Poslední dvacetiminutovka už se jen dohrávala, hosté hráli o deseti, protože po druhé brance domácích tak vehementně protestoval stoper Miroslav Koláček, že šlo o ofsajd, až obdržel za kritiku rozhodčího druhou žlutou kartu a šel předčasně pod sprchy.

Domácí radost z vítězství 2:0 akorát kalí zranění opory záložní řady Tomáše Kukučky, kterého s poraněným kolenem odvezla záchranná služba na další vyšetření do nemocnice a dá se očekávat dlouhodobější absence. Další zápas sehraje Kovářov v Chýnově (neděle 29. srpna, 17).

TJ ZD Kovářov – SK Lišov 2:0

(1:0). Branky: 8. Brůžek, 71. Paták. Rozhodčí: R. Mráz – Landík, Čarek. ŽK: 3–3 (Sedlák, Svojše, Pavličko – M. Koláček 2, Burda). ČK: 0–1 (71. M. Koláček – po 2. ŽK – kritika rozhodčího). Přihlíželo 90 diváků.

Kovářov: Baštýř – Sedlák, J. Suchan, Pavličko, Děd – Svojše, Kukučka (30. Jarošík) – Kvasnička (82. V. Růzha), Brůžek, Paták – M. Suchan.

Lišov: Dejčmar – Šachl, Shýbal, M. Koláček, Formánek – Bouchal, Kándl (46. D. Koláček) – Burda (81. Hlaváč), Červenka, Mach – Pechoč (87. Račák).

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Chlapi odvedli výborný výkon,skvělý stadion, byla to paráda.

    Vloženo 23.8.2021 12:51:13

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace