Kadaň doplnila kádr o další dva hráče

Foto: Nela Dittrichová, hcdukla.cz

Na soupisku prvoligové Kadaně v týdnu přibyli dva mladíci: obránce Petr Kuboš (na fotce) a útočník Lukáš Koblížek. Oba za Trhače nastoupili už ve středečním přípravném utkání s Mostem.

Kuboš byl v létě na testech v Jihlavě, ale neuspěl. Nyní to tedy stejnojmenný syn dlouholetého obránce Komety nebo Vítkovic zkusí v Kadani pod Vladimírem Růžičkou. 

Kuboš mladší má v první lize dva starty za Šumperk, předtím prošel mládeží ve Vítkovicích, na Vsetíně, v Hradci Králové, v Havířově a necelé dva roky strávil v zámoří. 

Také Lukáš Koblížek má hokej v genech – jeho starší bratr Tomáš hraje za Prostějov. A stejně jako Kuboš už i on má pár zkušeností s mužským hokejem: v Chance lize, a to právě za rodnou Kadaň, debutoval v šestnácti letech.

Celkově v loňské sezoně naskočil do sedmi zápasů, na svůj první kanadský bod zatím čeká.

Koblížek přešel v roce 2020 z chomutovské do hradecké mládeže, kde bude letos opět pomáhat juniorce. V případě potřeby bude znovu k dispozici také Trhačům.

Aktuální kádr SK Trhači Kadaň

Brankáři: Richard Běhula, Dominik Gerstner, Šimon Zajíček.

Obránci: Tomáš Běhula, Jiří Beneš, Filip Birhanzl, Dominik Ferbas, Michael Foltýn, Ondřej Havlín, David Homola, Miloslav Jáchym, Petr Kuboš, Radek Nerad, Tomáš Přibyl, Michal Steinocher, Luka Zorko.

Útočníci: Martin Berčík, Tomáš Bernat, Daniel Čech, Aleš Furch, Kamil Hajšman, Kyle Heffernan, Shane Heffernan, David Homer, Miroslav Hradecký, Tomáš Koblížek, Marek Konášek, Pavel Kordule, Vojtěch Krejčiřík, Leif Mattson, Erik Mežnar, David Routa, Libor Švec, Lukáš Vacín, Zdeněk Zabloudil.

Foto: Martin Voltr

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz