Premier League - souhrn 2. kola: Chelsea vyhrála derby s Arsenalem

21.08.2021, 15:35, aktualizováno 23.08.2021, 23:08
Komentáře a souhrny
Romelu Lukaku (© AFP)
Chelsea opanovala londýnské derby s Arsenalem a zůstává stoprocentní, zatímco Gunners čekají na první bod. Tottenham vyhrál na půdě Wolves, zatímco Manchester United pouze remizoval v Southamptonu. Manchester City rozstřílel Norwich a napravil úvodní porážku. Liverpool na úvod sobotního programu přehrál doma Burnley...

West Ham United - Leicester City 4:1

23.08.2021 21:00

Góly: 26. Pablo Fornals, 56. Saïd Benrahma, 80. Michail Antonio, 84. Michail Antonio - 70. Youri Tielemans

Po úspěšném výletu do Newcastlu se West Ham střelecky vyřádil také na Leicesteru. Po dalších čtyřech vstřelených brankách se "Hammers" posunuli do čela Premier League. Velký večer prožil útočník domácích Michail Antonio, jenž se stal historicky nejlepším střelcem klubu v Premier League.

Skóre toužil otevřít již v šesté minutě Benrahma, k němuž se příhodně odrazil míč před pokutovým územím Foxes, technická střela záložníka West Hamu však skončila v rukavicích brankáře Schmeichela. Následující pokusy Rice a Antonia se do brány Leicesteru ani nevměstnaly. Mnohem úspěšnější byl ve 26. minutě Fornals, jenž po přihrávce Benrahmy z levé strany zakončil brejk domácích zakončením přesně k tyči — 1:0.

O tři minuty později si Fornals mohl připsat také asistenci, ovšem Souček po centru od svého spoluhráče hlavičkoval nepřesně. Vzápětí o sobě konečně dali vědět také hosté. Pereira si na pravé straně vyměnil míč s Pérezem, z úhlu ale bránu Kladivářů netrefil. Posléze střílel mimo tři tyče také Pérez, což byla rovněž jeho poslední útočná akce. Ve 38. minutě totiž španělský fotbalista nevybíravě prošlápl nohu Fornalse a od sudího Olivera, který situaci prozkoumal u videa, uviděl po zásluze červenou kartu.

Lišky proti verdiktu arbitra hlasitě protestovaly, musely se však smířit s tím, že utkání dohrávaly s deseti hráči na trávníku. To samozřejmě vybízelo West Ham k útočení. Pět minut po změně stran protečoval Bowen šikovně přihrávku od Coufala k Součkovi, český středopolař ale pálil bodlem nad břevno. Mnohem blíže ke skórování se nedlouho poté ocitl Antonio, jenž si naskočil na centr od Fornalse, hosty však skvělým zákrokem podržel Schmeichel.

V 56. minutě už ale dánský gólman jen smutně přihlížel, jak se po nepřesné přihrávce Söyüncüho ocitl s míčem u nohy Antonio, jenž vyhledal nabíhajícího Benrahmu, který se bez potíží trefil do odkryté svatyně — 2:0. I po uklidňující brance bušili Londýňané dál na vrata Foxes. Po hodině hry se za vápnem Leicesteru opřel do merunu Antonio a Schmeichel se musel na zemi pořádně natáhnout, aby zabránil dalšímu inkasování.

Následující rohové kopy Hammers přečkaly Lišky bez úhony a v 69. minutě samy zničehonic udeřili. Pobídka od Maddisona šťastně proputovala pokutovým územím k Tielemansovi, jenž nadvakrát procedil balón za záda brankáře domácích Fabiańskiho. Vyrovnaný stav nicméně vydržel jen deset minut. Neúnavný Rice našel před bránou hostů Antonia, který se odpoutal od obránce a po ráně z otočky mohl se svou podobiznou slavit překonání milníku.

V historických zápisech se pak anglický útočník osamostatnil v 84. minutě, kdy si zpracoval Coufalův centr a přelstil nebohého Schmeichela, který si po vychytaném čistém kontu v prvním kole vypil kalich hořkosti do dna.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 0:2

22.08.2021 17:30

Góly: 15. Romelu Lukaku, 35. Reece James

Londýnské derby skončilo lépe pro Chelsea, která ve druhém kole Premier League porazila Arsenal 2:0. Ve prvním poločase rozhodli Lukaku a James.

Zahřívací zákrok pro hostujícího brankáře Mendyho připravil tvrdou levačkou z dvaceti metrů ve druhé minutě Emile Smith-Rowe. Míč se k němu odrazil z hlavičkového souboje na velkém vápně.

Třímiliardová posila Romelu Lukaku si ve druhém ligovém kole zapsala první zářez. Lukaku v 15. minutě celou akci založil, pak si naběhl před bránu na střílený centr Reece Jamese a zblízka nezaváhal. Domácí Marí předtím od robustního útočníka ze souboje odpadl jako od stěny.

Obrana Chelsea si pak poradila s Lokongovým centrem, stejný hráč se ale ještě po několika soubojích na velkém vápně dostal k Xhakově přihrávce a vystřelil. Rána však nabrala opačnou faleš a stočila se výrazně mimo.

V pětatřicáté minutě Alonso konstruktivně vyvezl míč, u postranní čáry si narazil s Havertzem a předal Masonu Mountovi. Na jeho pobídku doprava naběhl Reece James a prudkou umístěnou střelou napnul síť u zadní tyče.

V závěru poločasu Havertz ťukl míč na levé křídlo Mountovi a naběhl si na malé vápno. Mount si skvěle obhodil Marího, jenže centroval příliš vysoko a Havertz stačil míč jen líznout temenem vedle brány.

Arsenal měl svou první šanci až v 52. minutě. Mendy vytáhnul jednou rukou nad břevno Sakovu výstavní střelu zpoza velkého vápna. Pokud by balon nemířil doprostřed, jistě by to byla branka.

Rohový kop prodloužil hlavou po hodině hry Marí a na zadní tyči hlavičkoval prudce a jen těsně vedle brány Rob Holding. Někteří fanoušci Arsenalu již předčasně zvedali ruce.

Dlouho mlčící Chelsea málem udeřila potřetí v 77. minutě. Mason Mount posadil míč skvěle na Lukakuovu hlavu a prudké zakončení urostlého forvarda vytáhnul Leno na břevno, od kterého se míč odráží před brankovou čáru.

Chvíli před koncem se Kai Havertz řítil na domácí bránu zprava a pokusil se zblízka prostřelit Lena, který reflexivně secvakl nohy a se štěstím prudký míč zastavil.

Kanté si v posledních vteřinách naložil přílišnou porci, když se v šestnáctce pokusil překličkovat přes tři hráče. Ztráta míče jej však příliš mrzet nemusela.

Chelsea je po dvou kolech na prvním místě a válí. Naopak Arsenal je se skóre 0:4 předposlední.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 1:1

22.08.2021 15:00

Góly: 30. Fred (vl.) - 55. Mason Greenwood

Southampton remizoval ve druhém kole Premier League s Manchesterem United 1:1. Domácí se dostali do vedení díky nešťastné teči Freda, na kterou po přestávce díky přihrávce Pogby reagoval Mason Greenwood.

Hned v první minutě zahrával přímý kop James Ward-Prowse, který se snažil překvapit Davida de Geu přímou střelou k bližší tyči. Míč ještě nepříjemně odskočil od trávníku a brankář Manchesteru měl co dělat, aby ho vyrazil na roh.

Netrvalo dlouho a hostující celek přišel s odpovědí. Skvělý centr ze standardní situace poslal před bránu Bruno Fernandes. Tam balón tečoval špičkou kopačky Victor Lindelöf a míč se snesl do břevna. K dorážce hlavou se pak ještě dostal Anthony Martial a obránci Southamptonu zachraňovali na brankové čáře.

Ve 30. minutě hlediště St. Mary's rozjásal Che Adams, který se dostal k míči kousek před pokutovým územím a vystřelil. Balón se ještě otřel o bránícího Freda a zapadl k levé tyči marně se natahujícího Davida de Gey. Gól byl nakonec připsán jako vlastní Fredovi.

Na centr z rohového kopu si naběhl před přestávkou Nemanja Matić, na kterého domácí obrana zapomněla. Srbský záložník tak nebezpečně hlavičkoval, ovšem McCarthy byl na zemi včas a balón lapil.

Paul Pogba prošel v 55. minutě z levé strany s míčem do šestnáctky. Tam ho předával Brunovi Fernandesovi, který mu chtěl vracet, ovšem neudělal to úplně přesně a Pogba tak špičkou kopačky míč pouze tečoval. Díky tomu se však hrací předmět dostal k Masonu Greenwoodovi, který vystřelil po zemi mezi nohama obránce a balón zapadl i za překvapeného brankáře McCarthyho.

Po chvíli se Paul Pogba mohl postarat o otočku stavu. Míč převzal na hranici pokutového území, prošel s ním mezi obránci a sám před McCarthym zakončoval těsně vedle vzdálenější tyče.

V 64. minutě nastoupil do hry Jadon Sancho. Po jeho nahrávce poslal zpoza šestnáctky před bránu nadýchaný oblouček Fred. Míč si našel Mason Greenwood, jenž hlavičkoval z dobré pozice nad břevno.

O deset minut později měli z ničeho nic šanci domácí. Ward-Prowse obral výtečným napadáním o míč Maguira a z toho mohl těžit Adam Armstrong, který se v šestnáctce ocitl tváří v tvář De Geovi. Brankář United však zakončení útočníka Sotonu vyrazil.

Gól se však nepodařilo dát už žádnému celku, a tak se body dělily.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 0:1

22.08.2021 15:00

Góly: 9. Dele Alli (pen.)

Wolverhampton Wanderers prohrál v duelu druhého kola Premier League s Tottenhamem Hotspur 0:1. Jedinou branku obstaral z pokutového kopu Dele Alli.

V deváté minutě se Dele Alli protáhl do pokutového území a po nedovoleném zákroku skončil na zemi. Sudí okamžitě odpískal penaltu. K rozehrávce pokutového kopu se postavil sám faulovaný. Ten zvolil zakončení k pravé tyči, naopak Sá se vydal k opačné konstrukci.

Wolverhampton Wanderers se o pět minut později rovněž dožadoval pokutového kopu. Po souboji totiž skončil na zemi Semedo, jenomže po konzultaci z toho penalta nebyla.

K pokutovému území se po půl hodině hry dostal také Marcal. Po jeho nahrávce se natlačil do pokutového území Traoré, po jehož nahrávce pálil kousek nad Jiménez.

V 63. minutě bylo málem vyrovnáno. Tentokráte se Traoré dostal s míčem mezi hostující obránce, střelu ovšem poslal pouze do vyběhnuvšího Llorise.

Od dvacet minut později se Bergwijn hezkou finesou dostal přes protihráče, načež se mu povedlo vysunout Kanea. Ten proti Sá neuspěl, posléze si domácí brankář poradil i s dorážkou. Po chvilce se ještě při rohovém kopu se na přední tyči tlačil do zakončení Dier, který trefil pouze brankáře.

Spurs jsou po dvou duelech stoprocentní, naopak Wolves ještě nedali ani branku a jsou téměř na chvostu.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Watford FC 2:0

21.08.2021 18:30

Góly: 10. Shane Duffy, 41. Neal Maupay

Šest bodů po dvou zápasech? Pro Seagulls žádný problém. Brighton na začátku nové sezony Premier League válí a po zisku v Burnley doma přehrál i Watford. Obě branky přitom vstřelil už v prvním poločase. Nejprve Duffy a po něm Maupay.

A bylo to zasloužené vítězství. Brighton byl po devadesát minut o něco lepší a hlavně produktivnější. Svojí první branku vstřelil už po deseti minutách a byla to paráda. Shane Duffy si naskočil na rohový kop a s pomocí břevna vymetl šibenici. Brankář Watfordu Bachmann se pouze ohlédl. Watford sice vyrovnal hru, ale na inkasovanou branku odpovědět nedokázal.

Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se Brightonu podařilo vstřelit druhý gól a nutno říci, že Watford k tomu dopomohl příšernou hrubkou. Bissouma laxní rozehrávku uloupil a Neal Maupay se spoustou času chladnokrevně zakončil - 2:0.

Definitivně hotovo mohlo být v 54. minutě, ale Connolly ve vyložené šanci přestřelil. Watford si za celý zápas nevytvořil pořádnou gólovku a pouze jednou vystřelil na branku. Domácí chtěli definitivně rozhodnout třetím gólem, ale MacAllister Bachmanna nepřekonal.

Brighton zvítězil zaslouženě a po dvou kolech je stoprocentní, zatímco Watford na výhru z úvodního kola nenavázal.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Newcastle United 2:0

21.08.2021 16:00

Góly: 45+3. Danny Ings, 62. Anwar El Ghazi (pen.)

Ono to půjde i bez Grealishe! Aston Villa se o tom přesvědčila v domácím zápase s Newcastlem. Ne že by zápasu dominovala, byla ale produktivnější a to jí vyneslo tři body. "Straky" naopak zůstávají s nulou na kontě v sestupovém pásmu.

Newcastle se mohl ve Villa Parku ujmout vedení, šance kterou promarnil už v páté minutě ho nejspíše mrzí doteď. Callum Wilson totiž pelášil sám na brankáře Martíneze a branku minul! Kdyby se Magpies ujali vedení, mohlo se utkání ubírat docela jiným směrem.

Na "kdyby" se ale nehraje a ve 29. minutě přišli s první příležitostí i Villians, nicméně Cash branku přestřelil. V průběhu jinak vyrovnaného prvního poločasu se postupně přiostřovalo a sudí Coote vytasil v závěru hned tři žluté karty. To nejdůležitější však přišlo ve třetí minutě nastavení. Dlouhý aut prodloužil hlavou Mings a rána z voleje v podání Dannyho Ingse skončila v síti!

Aston Villa se ve druhém poločase nehodlala spokojit jen s jednobrankovým náskokem a po hodině hry vstřelila druhý gól. Fabian Schär totiž zahrál v pokutovém území rukou a sudí tak neměl příliš na vybranou. Anwar El Ghazi penaltu bezpečně proměnil a přiblížil domácím tři body.

Newcastle měl ještě půlhodinu na případnou odpověď, ale žádné ze zakončení neskončilo v síti. Po dvou zápasech tak zůstávají "Straky" bez bodu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brentford FC 0:0

21.08.2021 16:00

Góly: -

Nováček soutěže Brentford FC má po dvou kolech už čtyři body. Po senzační výhře nad Arsenalem dokázal obrat o body Crystal Palace, čímž se zároveň postaral o velice neklidný spánek Patriku Vieirovi. Francouzský manažer je u Eagles po další bodové ztrátě pod tlakem.

Pro Crystal Palace je remíza 0:0 jednoznačné málo. Porážka na Chelsea z minulého týdne se ještě nechala prominout, ale domácí zápas s nováčkem nikoliv.

Vieirovi svěřenci byli v úvodu utkání aktivnějším týmem a v 7. minutě zachránila Brentford branková konstrukce. Gallagher si šikovně narazil se Zahou a po jeho ráně Rayovi dlouho zvonilo v uších. Osmělil se i Brentford, střela Toneyho však minula zařízení.

Na brankové konstrukce to každopádně bylo nerozhodně, protože pět minut před koncem prvního poločasu napálil břevno z přímého kopu Mbeumo. S pokusem Onyeky si pak poradil Guaita. Na přelomu obou poločasů byli hosté lepším týmem. Ve 46. minutě trefil ramenem balón Toney a Guaita musel zasahovat. Zhruba o šest minut později měli dobrou možnost i Eagles, ale ani Benteke hlavou netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Jakkoliv se hrálo v Selhurst Parku bez branek, k vidění byla celá řada šancí. McArthurovu ránu vytěsnil Raya na rohový kop! Crystal Palace se v závěru tlačilo do koncovky, leč obrana Brentfordu zvládala vše na jedničku. domácí celek se ani ve druhém utkání nedokázal střelecky prosadit a na vítězství si bude muset počkat.

Více informací k zápasu

Leeds United - Everton FC 2:2

21.08.2021 16:00

Góly: 41. Mateusz Klich, 73. Raphinha - 30. Dominic Calvert-Lewin, 50. Demarai Gray

Úžasná přestřelka mezi Leedsem a Evertonem vítěze nepoznala. Toffees sice na Elland Road dvakrát vedli, ale domácí tým pokaždé srovnal krok. Za domácí se střelecky prosadili Klich a Raphinha, za hosty zase Calvert-Lewin a Gray.

V lepším rozpoložení vstupovali do utkání hráči hostujícího celku. Everton před týdnem porazil Southampton 3:1 a věřil, že i z Elland Road si odveze body. Naopak Leeds potřeboval zabrat, aby zlepšil svojí situaci po debaklu na Old Trafford.

Leeds začal o něco lépe a Everton musel čelit tlaku. Poté, co zneškodnil veškeré domácí snažení si v 17. minutě přichystal první gólovku. Z pravé strany přiletěl před branku přízemní centr, na který jen těsně nedosáhl Calvert-Lewin. O deset minut později pak přišla úvodní branka Toffees. Po Digného centru se uvnitř šestnáctky skácel Calvert-Lewin a bylo na sudích, jak se situací naloží. Pan England si na pomoc zavolal video a po jeho shlédnutí byla penalta posvěcena. Sám postižený Dominic Calvert-Lewin pak práskl do balónu a tvrdou ranou k tyči zajistil Evertonu vedení.

Domácí se okamžitě zmobilizovali a Raphinhova rána zahučela těsně vedle tyče. Stejný hráč se opřel do balonu i pět minut před koncem poločasu a znovu mu scházela přesnost. Převaha Leedsu nakonec vedla k zaslouženému vyrovnání. Bamford dobře rozdělil balón na Mateusze Klicha a ten ho poslal za Pickfordova záda.

Everton ještě jednou do přestávky vyděsil domácí fanoušky střelou v podání Doucourého, po které Meslier vyrážel na rohový kop.

I ve druhém poločase se bylo na co těšit. Pět minut po přestávce vrátil vedení na stranu "Karamelek" Demarai Gray, který vypálil skrze nohy Dallase neomylně k tyči. O chvíli později měl Everton klíčovou možnost navýšit skóre, ale Meslier svůj tým podržel.

Několik minut si pak Leeds s obranou Evertonu nevěděl rady a až v 72. minutě srovnal na konečných 2:2 aktivní Raphinha. Poté, co přiletěl do vápna dlouhý centr mu balón přiťukl na nohu Cooper a Raphinha z jedničky prostřelil Pickforda. Do konce utkání ještě zbývalo dvacet minut a stát se mohlo cokoliv.

Richarlison zpoza šestnáctky minul Meslierovu branku a v nastavení brankář Leedsu zneškodnil gólovou hlavičku Keana. Everton sahal po třech bodech, ovšem vítěznou branku vstřelit nedokázal. Utkání na Elland Road skončilo dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Manchester City - Norwich City 5:0

21.08.2021 16:00

Góly: 7. Tim Krul (vl.), 22. Jack Grealish, 64. Aymeric Laporte, 71. Raheem Sterling, 84. Riyad Mahrez

Nezdar na Tottenhamu zapomenut! Manchester City se s Norwichem vůbec nepáral a stejně jako minulý rok mu doma na Etihadu nasázel pět branek. Vše přitom odstartoval vlastním gólem brankář Tim Krul, přičemž ještě do poločasu se prosadila nová akvizice Jack Grealish. Po změně stran udělali Citizens rychlý proces a Aymerick Laporte, Raheem Sterling a Riyad Mahrez postupně zvýšil na konečných 5:0.

Vlastně jde o výsledek, který nikoho moc nepřekvapí. Citizens chtěli odčinit úvodní porážku z Londýna a v sobotu k tomu měli přímo ideální podmínky - vlastní fanoušky na Etihad Stadium a Norwich, který tu minulý rok prohrál o pět gólů.

Svěřenci manažera Pepa Guardioly se pustili do díla a již po sedmi minutách nizozemský brankář Tim Krul poprvé inkasoval. Smolně, protože rána Gabriela Jesuse na branku nemířila, ovšem po teči si jí Krul srazil do vlastní sítě. Norwichi se nemohlo stát nic horšího, než rychle inkasovaný gól. Brankostroj Citizens se rozjížděl a VAR prozatím překazil gólovou radost Torresovi - na vině byl útočný faul. Manchester to jenom přibrzdilo, ale nezastavilo. Ve 22. minutě přišla kolmice na rozeběhnutého Jesuse, ten pak nezištně našel před brankou Grealishe, jenž měl před prázdnou brankou více než snadnou úlohu - 2:0.

Manchester si pak typicky se svojí kořistí pohrával - krátké přihrávky, dlouhé držení balónu bez pořádné koncovky. Poločasový náskok 2:0 se zdál být pro domácí dostatečný. Norwich si ani neškrtl a alespoň trochu pozměnit obraz hry měli nově příchozí Mumba s McLeanem.

Nic se ale nezměnilo. Citizens dál úřadovali a po hodině hry už přišel kýžený tříbrankový rozdíl. Po rohovém kopu se balón nejprve odrazil od obránců Norwiche a Aymerick Laporte ho napodruhé napálil do sítě.

O sedm minut později se to na branku Krula valilo znovu a tentokrát Jesusovi přihrávku jako přes kopírák dopravil do prázdné branky Raheem Sterling. Utrpění "Kanárků" tím ještě nekončilo. V 84. minutě vyslal krásný oblouček za obranu Rúben Días a Riyad Mahrez sám před brankářem Krulem uklidil balón o tyč do sítě. Dílo domácích bylo zdárně dokonáno. Manchester City získal první tři body do tabulky, zatímco u hostů nadále svíti nula - navíc s výrazně nelichotivým skóre 0:8.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC 2:0

21.08.2021 13:30

Góly: 18. Diogo Jota, 69. Sadio Mané

Minimálně do nedělního večera zůstane v čele Premier League FC Liverpool. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa zvládli i druhé utkání s čistým kontem a na Anfield Road přehráli o dva góly nebezpečné Burnley. V prvním poločase otevřel skóre portugalský útočník Diogo Jota a po změně stran na něho navázal Sadio Mané. Český útočník Matěj Vydra se nedostal ani do nominace.

Po dvou zápasech má Liverpool plný počet bodů, zatímco Burnley žádný. Hosté v minulých letech dokázali slavnějšího soka potrápit a i v sobotu to z jejich strany nebyla špatná partie. Burnley vstoupilo do utkání velkou šancí, ale rána McNeila, kterou na brankové čáře odkopával Alexander-Arnold byla kvůli ofsajdu zbytečná. Aktivita hostů vydržela zhruba čtvrthodinu a v 17. minutě přišla v jejich podání gólová příležitost. Po centru z levé strany hlavičkoval Wood a Alisson si připsal důležitý zákrok.

Liverpoolští se oklepali, převzali iniciativu a po centru Tsimikase vstřelil úvodní gól hlavou Diogo Jota. Clarets se s tímto průběhem nehodlali smířit a střelu McNeila pacifikoval na přední tyči Alisson. Stejný zákrok vytáhl na druhé straně i Pope, autorem střely byl Salah.

Egyptský útočník řádil už před týdnem a i proti Burnley byl několikrát blízko gólu. Ve 27. minutě mu nebyla uznána branka kvůli ofsajdu a za chvíli Maného náběh za obranu a zakončení skončilo nad brankou. Svěží první poločas zakončili hosté hlavičkou Tarkowskiho, avšak změna skóre se neudála.

Burnley hrálo na Anfieldu dobrý zápas, jenomže neproměňovalo šance. Barnes ve 46. minutě skóroval z ofsajdu, takže k vyrovnání nedošlo. Šance měl i Liverpool a ten na rozdíl od Clarets dokázal něco proměnit. V 69. minutě si počíhal na přihrávku Arnolda senegalský útočník Sadio Mané a Liverpool rázem vedl o dva góly.

Maného gól s hrou Burnley otřásl a divákům na Anfield Road bylo jasné, že domácí tento zápas zvládnou. Liverpool měl ještě dvě dobré příležitosti, ale spokojil se s výhrou 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.West Ham United22008:36
2.Chelsea FC22005:06
 Liverpool FC22005:06
4.Brighton & Hove Albion22004:16
5.Tottenham Hotspur22002:06
6.Manchester United21106:24
7.Everton FC21105:34
8.Brentford FC21102:04
9.Manchester City21015:13
10.Aston Villa21014:33
11.Watford FC21013:43
12.Leicester City21012:43
13.Southampton FC20112:41
14.Crystal Palace20110:31
15.Leeds United20113:71
16.Wolverhampton Wanderers20020:20
17.Burnley FC20021:40
18.Newcastle United20022:60
19.Arsenal FC20020:40
20.Norwich City20020:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (591)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele