Spider-Man: Bez domova – První trailer unikl online

Spider-Man: Bez domova – První trailer unikl online | Fandíme filmu
Sony Pictures
Předčasně uniklé video nemá valnou kvalitu, ale aspoň blíže odhaluje zápletku třetího Spider-Manova dobrodružství.

Někdo v trikovém oddělení dostane dneska padáka, protože na internet unikl první trailer filmu Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home). Tentokrát se ani nebudu pokoušet video přikládat pod článek, protože jsou jeho kopie z internetu mazané světelnou rychlostí. Nicméně, pokud nemůžete odolat, zajděte na Youtube nebo Twitter, dejte si vyhledat výsledky pro „Spider-Man: No Way Home“ za poslední hodinu a pravděpodobně vám uniklé video vyskočí. Video má necelé tři minuty, je v MIZERNÉ kvalitě, točené telefonem z jiného telefonu, je přes něj vodoznak (který usvědčí toho nešťastníka, z jehož pracovní stanice video uteklo ven), emotikony z Tik Toku a ještě v něm nejsou dokončené digitální efekty. Pokud vás nic z toho neodrazuje, tak se můžete směle pustit do hledání :D.

Co je možná v tuhle chvíli zajímavější, trailer odhaluje základní zápletku filmu. Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield.

V posledních dnech se online začala objevovat šuškanda o tom, že trailer bude poprvé uvedený během čerstvě startujícího Cinema Conu, kde filmová studia rok co rok provozovatelům kin předvádějí, co pro ně na další sezonu mají nachystáno. Studio Sony bude mít prezentaci už v noci na zítřek. Další klepy se potom rozcházejí v tom, zda upoutávka následně měla být uvolněná také pro běžné diváky na internetu. Nicméně je možné, že ať už byl původní plán jakýkoliv, tak třeba Sony k oficiálnímu zveřejnění traileru donutí dnešní únik.

Článek vznikal v noci, takže kdo ví, třeba až jej budete ráno číst, už bude venku i oficiální verze traileru. A pokud ne, tak držme palce, že to klapne někdy během nejbližších hodin či dní.

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Titulní foto je ilustrační - Spider-Man: Daleko od domova

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest