Třinečtí fotbalisté si již tatarák se Strakou nedají. Klub ho pro neuspokojivé výsledky odvolal

Třinečtí fotbalisté si již tatarák se Strakou nedají. Klub ho pro neuspokojivé výsledky odvolal

Bouřlivák František Straka končí kvůli neuspokojivým výsledkům na lavičce druholigového Třince. Vedení slezského klubu, který se nachází po pěti kolech se čtyřmi porážkami na předposledním 15. místě, o tom informovalo na svém webu. Tým nyní povede Martin Zbončák.

Vyznavatel tradičního tataráku působil v Třinci od loňského října. Spolu s ním nyní na lavičce skončil i asistent Tomáš Jakus, který v týmu působil od července 2017. "I přesto, že jsme věřili v dlouhodobou spolupráci s Františkem Strakou, vyhodnotili jsme, že bude pro tým změna přínosem a naše výsledky v druhé nejvyšší fotbalové soutěži budou uspokojivější," uvedl pro klubový web k odchodu někdejšího trenéra Sparty či Slavie generální manažer Třince Petr Hrazdílek.

"Chtěl bych trenérovi Františku Strakovi a Tomáši Jakusovi poděkovat a popřát mnoho úspěchů v další kariéře. Zároveň poděkování patří Regionální fotbalové akademii FAČR za bezproblémové uvolnění Martina Zbončáka," uvedl dále Hrazdílek s tím, že asistentem nového kouče bude odchovanec třineckého fotbalu a dlouholetý trenér mládeže Zdeněk Cieslar.

Zdroj: fotbaltrinec.cz

Plzeň si pojistila defenzivní oporu. Havel se upsal ve Štruncových sadech na další tři roky