Zde může být vaše reklama.

Druhé kolo poháru Uničov hraje v MOL Cupu doma derby proti Sigmě

Uničov hraje v MOL Cupu doma derby proti Sigmě

foto: Petr Pelíšek

24. 08. 2021 - 16:20

Fotbalisté třetiligového SK Uničov a prvoligové Sigmy Olomouc jsou uprostřed anglického týdne. Mimo zápasů dlouhodobých mistrovských soutěží je čeká ve středu vzájemný souboj ve 2. kole MOL Cupu, výkop je v 17.00.

„Není náhodou, že se Uničov stabilně drží na předních příčkách třetí ligy. Je to velmi kvalitní mužstvo. V jeho řadách navíc působí řada ex olomouckých hráčů. Některé z nich trénoval během mého působení u dorosteneckých týmů Sigmy. Utkání tak může nabídnout zajímavou podívanou,“ řekl trenér Václav Jílek pro klubový web.

Chybět v olomoucké sestavě budou dlouhodobě zranění útočník Jakub Yunis a záložník Lukáš Greššák. Naposledy o víkendu ze zdravotních důvodů scházeli také stopeři Roman Hubník a Vít Beneš, plus obránce Radek Látal.

Utkání SK Uničov versus SK Sigma Olomouc se hraje ve středu 25. srpna od 17.00 (rozhodčí Miroslav Zelinka – Marek Podaný, Petr Líkař).

Pravděpodobné sestavy
Uničov: Uvízl – Koutek, Koutný, Straňák, Můčka – Svoboda, Bača, Ambrozek  – Kamas, Komenda, Krč. Trenér Dušan Žmolík.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý – Matoušek, Sedlák, Daněk, Breite, Hála – Růsek. Trenér Václav Jílek.

Další články