InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Po šestigólovém debaklu Písek v poháru končí

PŘEPEŘE - Fotbalisté Písku v úterý 24. srpna vypadli ve 2. kole domácího poháru po debaklu 0:6 s třetiligovým FK Přepeře. Žlutomodří v pozměněné sestavě mezi 19. a 28. minutou inkasovali čtyři góly a nepotvrdili skvělý výkon s Benešovem. V sestavě Písku došlo na pět změn, ale první poločas svěřenci Milana Nouska absolutně nezvládli. „Prostor dostal zbytek týmu, ale možná se projevila určitá nesehranost a také euforie z pátečního zápasu,“ hledal příčiny vysoké porážky Nousek.

FK Přepeře - FC Písek 6:0 (5:0)

Branky: 19. Hadaščok, 23. Kventsar, 25. Nesvadba, 28. Novák, 37. Bulíř, 88. Synek

Rozhodčí: Tryzna – Fišer, Rychtár. ŽK: 2:2 (Kventsar, Pavlata – Pineau, Stejskal). Diváků: 160

Písek: Lalák – Pineau, Běloušek, Mařík, Kotrba – Kalousek (75. Baďura), Pravda, Schramhauser, Hrachovec (46. Stejskal), Voráček (32. Petr) – Belej.

Zkušený domácí celek se ujal vedení v 19. minutě, kdy se po centru zprava prosadil zblízka Hadaščok. Z podobné situace z druhé strany přišel druhý úder, otřesené hosty dorazil po rohu u zadní tyče volný exligista Nesvadba a po ztrátě míče ve středu pole to bylo během devíti minut rázem 4:0! „Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře, bohužel jsme se prezentovali v prvním poločase špatným výkonem a vykoledovali jsme si tenhle výsledek,“ krčil rameny nad stavem 5:0 zklamaný Nousek.

„Druhý poločas jsme chtěli důstojně dohrát. Pro mladé kluky to byl zápas, ve kterém se mohli něco naučit. Byli jsme aktivní, chtěli jsme hrát. Domácí však mají vyspělé mužstvo a takticky to odehráli velice slušně. My jsme si z těch pološancí nedokázali nic vytvořit, abychom zaznamenali aspoň čestný úspěch,“ líčil písecký trenér. V poslední minutě ještě píseckou nálož dokonal náhradník Synek.

Písecký kouč musel řešit další nepříjemné starosti. „V prvním poločase jsme museli nuceně střídat Voráčka a o přestávce Hrachovce, který jel s podezřením na naražená žebra do nemocnice. Snad budou příště všichni v pořádku a sobotní zápas v Sokolově zvládneme,“ posteskl si Nousek.

Jediný pozitivem úterního výletu na sever Čech byl premiérový start benjamínka Rostislava Baďury mladšího, syna píseckého asistenta trenéra. „Baďura junior odehrál velice slušných patnáct minut. Tatínkovi to malinko kazil ten výsledek, ale jinak byl vnitřně spokojený,“ uvedl k nadějnému výkonu čerstvě 16letého debutanta.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Přepepře jim to přepepřily.

    Vloženo 25.8.2021 11:45:16

    • Anonym 

      Reagovat

       

      Přepeře když už.

      Vloženo 25.8.2021 12:39:13

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        to by se nerýmovalo

        Vloženo 25.8.2021 15:30:51

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace