QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rozlučte se s prázdninami v plzeňské zoo. Chybět nebudou ani soutěže pro děti

25.08.2021 10:05

Poslední srpnová sobota 28. 8. bude v Zoologické a botanické zahradě města Plzně patřit, obdobně jako všechny předchozí léta, loučení s prázdninami.

Amira, foto M. Vobruba (2)

Celodenní program od 10:00 do 17:00 hod. v centrální části areálu nabídne dětem a jejich doprovodu soutěžní a dovednostní disciplíny.

Budou sice ještě prázdninově hravé, ale oblíbená soutěžní naučná stezka už připomene následující týden začínající nový školní rok. Za správné odpovědi dostanou soutěžící sladkou chladivou odměnu v podobě tradiční české zmrzliny. Navíc každý 20. úspěšný účastník naučné stezky obdrží prémiovou cenu.
Se začátkem školního roku se navrací do zoologické a botanické zahrady v plném rozsahu tradiční víkendový doprovodný program. Sobota a neděle 11. a 12. září budou patřit milovníkům podzimních květin a vína, další víkend bude na statku Lüftnerka ve znamení tradičních řemesel a lidových dovedností. Oblíbený běh Kilometrovkou po čtyřech s psími miláčky se uskuteční v sobotu 25. září.
Zářijový doprovodný víkendový a sváteční program završí 28. 9. svatováclavské putování za medvědy přes tři světadíly - další z oblíbených soutěžních programů pro děti i dospělé.
 

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24