Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pokáč se Slováčkovou vyzpívali pro nemocné děti slušný obnos peněz

26. 08. 2021 | Úspěšní lidé
I když jsme plešatý je název songu písničkáře Pokáče a zpěvačky Anny Julie Slováčkové, jehož každé přehrání na YouTube a streamovacích službách generuje příspěvek pro projekt Můj nový život. Cílem projektu je posílit povědomí o problematice dětské onkologie a podporovat mladistvé pacienty a jejich rodiny v průběhu i po skončení léčby.

Během pondělního pražského koncertu Pokáče došlo i na milou povinnost. Společně s několika rodinami, které Můj nový život podporuje přebrala od Pokáče a Aničky zakladatelka neziskové organizace MUDr. Lucie Hrdličková symbolický šek, jehož výši generuje zisk z přehrávání společného songu. (aktuálně má píseň 3,7 mil přehrání na YouTube).

„Tato úžasná písnička podaná s nadhledem neskutečně pomáhá. Pomáhá zdravým uvědomit si, co je v životě více a méně důležité, a u onkologicky nemocných dětí doslova zlidověla. Děkujeme Pokáčovi a Aničce Julii Slováčkové, že na nemocné děti myslí. Za výtěžek z písničky chceme nově diagnostikovaným dětem pořídit batůžky s praktickými věcmi, které ocení při léčbě. A jakmile to restrikce dovolí, vyrazíme s nimi do oblíbeného zábavního parku Legolandu,“ uvedla Hrdličková.

„Můj nový život je úžasný projekt úžasných lidí, je obrovská čest s nimi spolupracovat. Když jsem měl tu čest poznat děcka a jejich rodiče osobně během natáčení písničky, byl to neuvěřitelně silný a inspirativní zážitek. Osud se s nimi vůbec nepáře, ale oni mu dávají totálně na p*del a mají tolik elánu a životní energie, jako snad nikdo, koho jsem kdy poznal. Že jsme s nimi mohli spojit naši písničku je pecka. Už se pár peněz vybralo a pokračujem dál, za každý přehrání klipu či písničky na streamovacích službách putujou peníze právě na tenhle skvělej projekt, tak všichni šup poslouchat,“ uvedl Pokáč.



Foto: Jan Nožička


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pokáč se Slováčkovou vyzpívali pro nemocné děti slušný obnos peněz:

Pokáč se Slováčkovou vyzpívali pro nemocné děti slušný obnos peněz
Pokáč se Slováčkovou vyzpívali pro nemocné děti slušný obnos peněz
Pokáč se Slováčkovou vyzpívali pro nemocné děti slušný obnos peněz
Pokáč se Slováčkovou vyzpívali pro nemocné děti slušný obnos peněz
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !