Nepropásněte casting Schwarzkopf 2021. Nejbližší bude v Teplicích
Foto: archiv pořadatele
Co se chystá

ČR, Teplice - Agentura Elite Prague vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2021. Castingy se budou konat ve dnech od 2. září do 15. září v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorem soutěže se pro letošní rok stal digitální kreativec a youtuber Martin Carev, který bude provázet všemi castingy. V OC Galerie Teplice se casting uskuteční dne 4. září od 15 hodin.

Ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Saša Jány k projektu říká: “Jsem rád, že i v době Covidu byly naše castingové aktivity extrémně úspěšné. Velmi mě těší zájem o projekt Schwarzkopf Elite Model Look, kterého castingy vyjímečně, vzhledem k jarním pandemickým opatřením, proběhnou v září po finále. Věřím, že objevíme nové talenty, které budou úspěšné i v oblasti sociálních médií, které dávají nové generaci modelek a modelů “silný hlas” a možnost projevit se. Snažíme se, aby nové tváře, které zastupujeme, pochopily, že existuje mnoho podob krásy, a aby si uvedomovali svoji jedinečnost. Věřím, že navážou na úspěchy Hany Jiříčkové, Báry Podzimkové, Jany Tvrdíkové či Josefa Utěkala.”

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look a dekorativní kosmetiky The One od Oriflame a předplatné časopisu Elle. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci značky Rowenta na všech castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost s maximální péčí pro zachování jejich zdraví. Na některých castinzích bude možné se nechat učesat profesionálním kadeřníkem. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích ve vybraných městech postarají profesionální vizážistky značky Oriflame, od kterých se bude možné nechat nalíčit.

Ve většině měst předvedou modelky a modelové agentury Elite Model Management Prague nové trendy v oblasti účesů a barev značky Schwarzkopf. Všichni zájemci, i z řad doprovodu či přihlížejících, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat zdarma analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.

2608casting2

Do 14 dnů po ukončení castingů budou kontaktováni všichni, kteří postoupí do semifinále. Vybrané dívky a mladí muži se následně zúčastní finále, které se uskuteční v Praze. Vítězka a vítěz národního finále odcestují na světové finále Elite Model Look.

Další ročník castingů pro Českou republiku proběhne v září 2021 v několika obchodních centrech po celé České republice. V OC Galerie Teplice se casting uskuteční dne 4. září od 15 hodin.

Generálním partnerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2021 je Schwarzkopf, dalšími partnery jsou Rowenta for Elite Model Look, dekorativní kosmetika The One od Oriflame a lifestylový internetový magazín FEMINITY. Mediálními partnery jsou rádio Evropa 2, CNN Prima News, magazín ELLE, JCDecaux a FashionTV czech&slovak.

Podívejte se na videoreprtáž z castingu, kterou naše redakce natočila v roce 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=7bhAVyMXcUY

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru