Hlavní obsah

Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel měl premiéru na Slovensku

Bratislava

Filmová i knižní prvotina Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel měla ve středu slavnostní premiéru na Slovensku. Diváci už na premiéře přijali film velmi příznivě a snímek má našlápnuto k tomu, aby tam byl stejně úspěšný jako v Česku.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Video: Bontonfilm

 
Článek

V českých kinech film zhlédlo už 400 tisíc lidí. „Byl bych hrozně rád, kdybyste mě měli rádi. Hrozně rád bych byl, i kdybyste měli rádi ten film,“ řekl před slovenskou premiérou Hartl, který osobně přijel do Bratislavy. „Hrozně jsem se dřel, aby to nebylo blbý,“ přiznal před slovenskou premiérou.

Foto: Ivan Vilček

Filmová delegace na slovenské premiéře.

V rozhovoru pro deník Sme Hartl řekl, že má rád Slovensko, především Vysoké Tatry, kam každým rokem jezdí. „Mám moc rád také Bratislavu. Na divadle jsem pracoval s mnoha slovenskými herci. Milana Lasicu jsem režíroval s Danielou Kolářovou v komedii Půl druhé hodiny zpoždění. To jsme zkoušeli v Bratislavě ve Studiu L+S, kde jsme i hráli,“ uvedl Hartl.

Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel měl premiéru na Slovensku.Video: Ivan Vilček, Právo

Spisovatel se v rozhovoru vyznal z toho, že je šťastný, že se mohl s Lasicou poznat. „Sice jsem ho režíroval, ale vlastně jsem se od něj učil já,“ dodal na adresu nedávno zesnulého herce.

Reklama

Výběr článků

Načítám