ONLINE: Od 21:00 ve Varšavě o Evropskou ligu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 ve Varšavě o Evropskou ligu

Sešívané čeká od 21:00 ve Varšavě odveta play off Evropské ligy proti místní Legii, která si z Prahy přivezla remízu 2:2.

Pro odvetu na Stadionu Polské Armády, na kterém Legia Varšava hraje svá domácí utkání, se Jindřich Trpišovský nemůže kromě dlouhodobých zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda spolehnout ze zdravotních důvodů na Jana Kuchtu, Lukáše Masopusta, Petra Ševčíka ani Srdjana Plavšiče. Kvůli žlutým kartám pak do utkání nemůže zasáhnout Oscar Dorley. 

Naopak poprvé k dispozici je trenérskému štábu po vyléčení zranění Michael Krmenčík, který je připraven na lavici náhradníků. Zpátky na evropskou scénu po odpykání trestu se také vrací Ondřej Kúdela. Ten utvoří před Ondřejem Kolářem stoperskou dvojici s Davidem Zimou. Práci na krajích obrany zajišťují Alexander Bah s Janem Bořilem. Ve středu zálohy operují od úvodu Jakub Hromada, Tomáš Holeš a nad nimi Nicolae Stanciu. Stanislava Tecla na hrotu pak doplňují ze stran Ubong Ekpai a Ivan Schranz.

Zápas začíná v 21:00 a v přímém přenosu jej můžete sledovat na O2 TV Sport.

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil – Hromada, Holeš – Ekpai, Stanciu, Schranz – Tecl
Lavička: Mandous, Sirotník, Ousou, Olayinka, Sima, Krmenčík, Traoré, Kačaraba, Lingr, Samek

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články