Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Vary
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Speed
  • jít naiDNES.cz

    Depp dorazil do Varů svým letadlem. Bartoška si pro něj došel, vylezl s cigaretou a sbírkou propisek

    První, co si Johnny Depp v Karlových Varech užil, byla cigareta. Má ale i arzenál propisek a dalších psacích potřeb. | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák/ Ladislav Křivan

    Hvězda hollywoodských trháků Piráti z Karibiku, Čokoláda nebo Střihoruký Edward je v Česku! Po siru Michaelu Caineovi (88) během 55. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech zazáří také Johnny Depp (58). Na místní letiště přicestoval vlastním letadlem se svým doprovodem ve čtvrtek před jedenáctou večer. Všichni teď s napětím očekávají, jestli dostojí pověsti bouřliváka a blýskne se i mimo červený koberec.

    I když se ze zahraničí ozývá kritika nejrůznějších hnutí a organizací, které poukazují na to, že je Johnny Depp soudně uznaným „manželkobijcem“, Češi zprávu o jeho přítomnosti na karlovarském festivalu přijali s velkým nadšením. 

    Začalo to vřelým přijetím na karlovarském letišti, jehož se mu dostalo od Jiřího Bartošky. Nepamatujeme si, že by prezident festivalu šel vyzvednout hvězdu přímo až k letadlu, a dokonce si kvůli Deppovi nasadil i roušku!

    V hale ho pak netrpělivě vyčkávali nejen fotografové a novináři, ale i davy fanoušků. Herec se poté i s doprovodem, který čítal asi deset lidí, a zavazadly odebral k Grandhotelu Pupp, kde je ubytován.

    Hollywoodský švihák přiletěl v dobré náladě a lovci autogramů mohou slavit. Depp, jenž se po dlouhém letu těšil na cigaretu, je jako správná star vyzbrojen arzenálem nejen elektronických i normálních cigaret, ale i psacích potřeb a nosí je neustále s sebou.

    Podle pravidel festivalu pak musel podstoupit test na koronavirus, proto se nešel později podepisovat fanouškům, kteří i poté, co Depp zašel do Puppu, před hotelem ještě o půlnoci skandovali, ať vyleze ven.

    „Děkujeme do Varů, že jste ukázali prostředníček politikům, kteří podporují násilnici Amber,“ vzkázali do Česka hercovi fanoušci.

    Johnny Depp si Karlovy Vary rychle získal.

    Kolem osoby Johnnyho Deppa začalo být rušno kvůli jeho sporům s exmanželkou Amber Heard. Ta ho opakovaně obvinila z domácího násilí. 

    Ve Spojených státech dvojici čeká soud. Depp po herečce požaduje odškodné přes miliardu korun za pomluvu a poškození dobrého jména. Kvůli obviněním už přišel o několik rolí.

    Johnny Depp a jeho doprovod přistáli v Karlových Varech a vítají se s Jiřím Bartoškou.

    Naštěstí v Evropě to vidí jinak a světoznámý herec a muzikant se tu nadále těší velké oblibě. Projevují to nejen sami fanoušci, ale i filmaři a organizátoři filmových přehlídek. 

    Svědčí o tom jak pozvánka do Karlových Varů, tak i fakt, že na festivalu ve španělském San Sebastianu hodlají Deppa ocenit cenou nejvyšší.

    První, co si Johnny Depp v Karlových Varech užil, byla cigareta. Má ale i arzenál propisek a dalších psacích potřeb. A Jiří Bartoška je rád, že to i s dalším hvězdným hostem klaplo.

    „Jsem velmi šťastná. A tak vděčná českému filmovému průmyslu, že stojí za tím, co je správné, tedy uctít tohoto úžasného muže,“ komentovala aktuální dění na Twitteru jedna z Američanek, která karlovarský festival také označila, podobně jako mnoho dalších Deppových fandů.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:39 pátek 24. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      126
    • Trapas
      24
    • Haha
      10
    • Tvl
      10
    • Cože
      7
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...