The Guilty: Jake Gyllenhaal komorní thriller odehrál celý na telefonu

The Guilty: Jake Gyllenhaal komorní thriller odehrál celý na telefonu | Fandíme filmu
Netflix
První fotka z klaustrofobického napínáku je tady. A víme i to, kdy remake zdařilého dánského filmu uvidíme na Netflixu.

Titulek příspěvku platí za předpokladu, že novinka The Guilty bude úzce následovat původní dánský film Tísňové volání, jenž se Američané rozhodli zremakovat. V originálním snímku je ústřední policista převelený na telefonní ústřednu, kde zvedá běžné tísňové telefonáty. Duší je ale pořád mužem činu, vyšetřovatelem z pole, takže když přijme jeden obzvláště vyděšený telefonát, dělá opravdu všechno proto, aby na dálku pomohl. Celý snímek byl zajímavý primárně tím, že se celý odehrává na ústředně a pohledem protagonisty. Aniž bychom opouštěli jednu místnost, tak se filmu dařilo extrémně šponovat napětí.

Už delší dobu víme, že režisér Antoine Fuqua (Training Day, Bojovník, Equalizer) připravuje remake, kde se hlavní role ujal Jake Gyllenhaal, hvězda filmů jako Zkrocená hora, Zodiac, Princ z Persie, Slídil či Spider-Man: Daleko od domova. Čerstvě se produkce pochlubila první fotkou, jež signalizuje, že filmaři mají hotovo. Už v září bude mít snímek premiéru na festivalu v Torontu a 1. října dorazí na Netflix.

PS: Na to, že je snímek do velké míry one man show, tak má opravdu impozantní obsazení. Krom Gyllenhaala v něm vystupují (nebo alespoň po telefonu promlouvají) Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Riley Keough, Paul Dano nebo Bill Burr.

Podklady a foto: Netflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest