Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2021 17:00
Čas čtení 2:54
Radim Šlechta

Nejlepší alba týdne: Lil Tecca představuje další album, Halsey zpívá o radostech i těžkostech těhotenství a porodu

Nejlepší alba týdne: Lil Tecca představuje další album, Halsey zpívá o radostech i těžkostech těhotenství a porodu
Zdroj: Arik McArthur/Getty Images
HUDBA NEJLEPŠÍ ALBA TÝDNE
Uložit Uložené

Sestavili jsme pro tebe výběr toho nejzajímavějšího, co si můžeš z tohoto týdne poslechnout.

Tento týden toho stran hudby nadělil opravdu hodně. Vyšlo spoustu singlů, EP i desek (Ano. Na tu Kanyeho se pořád ještě čeká. Tak snad někdy příště).

My jsme si je všechny poslechli a sestavili jsme pro tebe výběr těch, které nás zaujaly. Nezáleží, zda o víkendu plánuješ bujarou oslavu, nebo se po náročném pracovním týdnu chceš jenom zrelaxovat, natáhnout se na gauč a pustit si něco na uklidnění.

Vybírali jsme tak, aby se desky hodily jako podkres k čemukoliv a zároveň se daly užít se vší soustředěností. Na tobě je jenom přehrát si to, co tě zaujme.

1. Belly – See You Next Wednesday

Nová deska od Bellyho vyšla tento pátek jako jeho třetí řadovka. Fanoušci o ní věděli už v dubnu minulého roku, kdy Belly na sociálních sítích uvedl, že se už roky na terapiích léčí s depresemi, PTSD a že užívá antidepresiva.

Sám říká, že na tohle album přenesl úplně všechny své emoce. „Nepadnu a nezemřu, uvidíme se příští středu (see you next Wednesday),“ vzkázal svým fanouškům Belly.

2. One Republic – Human

One Republic funguje na scéně už pěknou řadu let. Nyní přichází se pátou deskou Human, příjemnou pop–rockovou záležitostí, která ti zpříjemní cestu autem, výlet i domácí party. 

Kapela desku plánovala vydat již na podzim roku 2019. Tehdy mělo jít o album s daleko menším počtem písní s tím, že další by vyšly hned další rok. Kvůli pandemii nemoci Covid–19 se ale vydání odložilo. Nové písně ale kapela prý nadále tvořila a album Human má být krystalicky čistý výběr toho nejlepšího z jejich počítačů.

Domů
Sdílet
Diskuse