InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihostroj v modelovém utkání remizoval s pražskými Lvy. Nováček Kriško je rád, že ho nic nebolí

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Volejbalisté Českých Budějovic sehráli první přípravné utkání na palubovce Lvů Praha s Valerijem Toduou v sestavě. Hra byla modelovaná a míč do hry v některých momentech uváděli trenéři. Mužstva si vítězství v jednotlivých setech rozdělila rovnocenně – 2:2. Na výsledku utkání ještě příliš nezáleželo. „Skóre neřeším, dva sety se hrálo vyloženě tréninkově. Šlo o to, aby si zahráli všichni a abychom se při hře dostávali do situací, které potřebujeme trénovat,“ vysvětlil pro klubový web budějovický kouč Jihostroje René Dvořák, který byl spokojený s tím, jak jeho svěřenci k utkání přistoupili. „Máme hodně naposilováno, volejbalu jsme se zatím moc nevěnovali. Takže to bylo spíše o bojovnosti. To je hlavní aspekt, který si ze zápasu odnáším,“ potvrdil Dvořák.

Obnovenou premiéru za Jihostroj si odbyl Michal Kriško, jedna z předsezonních posil budějovických volejbalistů. „My jsme zatím v hale s míčem trénovali jen párkrát, takže to bylo ještě takové syrové. Možná tam bylo trochu víc chyb, ale jinak si myslím, že to bylo dobré," pochvaluje si. Kriškovi se dařilo v souhře s nahrávačem Ondřejem Piskáčkem. „S Ondrou mě to bavilo. Zahráli jsme si spolu dva sety, uvidíme, jak to půjde dál. Pro mě je hlavní, že mě nic nebolí," hlásí.

Jihočeši do utkání nastoupili v sestavě: de Amo, Mach, Stoilovič, Michálek, Schouten, libero Kryštof, Piskáček, Kriško, Šulista, Janů a Velát. První domácí přípravné utkání je čeká už v úterý 31. srpna od 16 hodin, kdy do českobudějovické sportovní haly dorazí Kladno.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace