Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Stiflerova máma má už 60 let! Takhle se na herečce podepsaly plastiky

Jennifer dnes. Nějakého zajdu by určitě ještě dostala.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
NAROZENINY

Herečka Jennifer Coolidge se proslavila především coby Stiflerova máma ze série Prci, prci, prcičky. Coolidge byla považována za sexsymbol, kterým vlastně stále je. O tom diváky přesvědčí i v novém seriálu, který právě dotočila pro HBO. Podala v něm svůj životní výkon.

Americká komediální herečka Jennifer Coolidge, která dnes slaví své kulaté 60. narozeniny, získala titul bakaláře na umělecké škole a svou kariéru odstartovala na prknech losangeleského divadla Groundlings.

Jennifer Coolidge v “Prcičkách”

Coolidge prorazila i v Hollywoodu, kde je známá pro svou velkou všestrannost. Její role jsou výrazné a většinou i nezapomenutelné. Fanoušci si ji pamatují hlavně z filmové série Prci, prci, prcičky, ale také z filmů, jako jsou Velkej biják, Děsnej doják, Moderní Popelka či Pravá blondýnka.

Coolidge hrála i jednu z hlavních postav v seriálu Joey a epizodní role si zahrála i v Sexu ve městě nebo Přátelích.

Jennifer Coolidge v seriálu Bílý lotus

Nyní se objeví v novém seriálu Bílý lotus, který pochází z produkce HBO. Coolidge ztvární Tanyu a už teď se píše o tom, že podala svůj životní výkon. „Že by mi přišlo, že hraji nějak výjimečně dobře, se říct nedá. Hraní je zvláštní věc. Neuvědomíte si to, když jste v tom. Pomohlo mi ale, že mám s Taynou i něco společného – přišla jsem o matku v útlém věku, v průběhu pandemie jsem byla v depresi, přišla o příbuzného a nemohli jsme uspořádat pořádný pohřeb,“ rozpovídala se herečka pro list Guardian.

Na nabídku zprvu moc kývnout nechtěla, protože na to, že je považována za nějaký sexsymbol, se rozhodně po pandemii necítí. „Týdny jsem jenom seděla zavřená doma a pojídala pizzu. Nechtěla jsem točit scény, v nichž mě zaberou od krku dolů. Jsem totiž docela marnivá, takže to pro mě bylo nepřijatelné. Nakonec jsem se ale pochlapila,“ dodala herečka, které se v seriálu nevyhnuly ani muchlovací scény.

Ona však o svůj zevnějšek velmi pečuje. A možná až příliš, protože se z ní stala fanynka plastických operací. Přemíra těchto zákroků se na herečce podepsala spíše negativně, ona se však za svůj boj o věčné mládí nestydí a dokonce se k němu se vší hrdostí hlásí. Kdo ví, třeba si i díky tomu najde nějakého osudového muže, aktuálně je totiž single.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy