InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Rockovém pátku milevského posvícení předvedl motoshow Míra Lisý

MILEVSKO - Do Rockového pátku programu milevského posvícení se zapojily také Milevské noviny, které letos slaví 30. výročí. Pozvaly jedenáctinásobného mistra republiky a vicemistra Evropy v trialu Míru Lisého, který v parku Bažantnice předvedl show na trialovém speciálu a na Hondě Africa Twin o obsahu 1,1 litru.

 

Sympaťák, který dnes provozuje motoškolu Moto Lisý, nadchl diváky kaskadérskými kousky. Na jevišti se svěřil, že za jeden z vrcholů považuje výjezd na mamutí skokanský můstek v Harrachově. Zejména, když můstek na hranici sil zdolal a kameraman TV Nova, pro kterou se výjezd točil, mu řekl, že nešla kamera a musí ještě jednou... 

Ze svého umění Míra Lisý očividně nic nezapomněl, i když přiznal, že ve dvaapadesáti už se docela zapotí. Ochotně povozil i děti a dědečka malého Sebastiana pohotově zapojil do programu. Nemohl tušit, že si vybral přímo člena milevské dopravní komise Mílu Kozáka. Ležícího ho objížděl a přeskakoval za aplausu diváků.  

Fotoreportáž Iva Bukače stojí za kouknutí, byl to právě on, kdo coby jeden z motorkářů z redakčního týmu Jihočeských týdeníků, manžele Lisých - Míru a Mirku - do Milevska pozval.  

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kdo je Míra předváděč?

    Vloženo 29.8.2021 12:56:26

    • Mirka Lisá 

      Reagovat

       

      Míra předvaděč, je Míra Lisý, který provozuje motoškolu - MOTOLISÝ
      11násobný mistr republiky v trialu :-)

      Vloženo 31.8.2021 18:28:51

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Konečně posvícení bez politiků a dlouhých nesmyslných projevů. Jen tak dál. Včera SUPER.

    Vloženo 28.8.2021 12:11:11

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace