28. srpna 2021 • 15:15

Silný využil milost. Rozhodl o výhře, ukončil černou sérii Líšně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Omilostněný útočník Jan Silný rozhodl vítězným gólem o výhře fotbalistů Líšně 2:0 v 6. kole druhé ligy v Třinci. Šestadvacetiletý hráč dostal před týdnem červenou kartu za atak na fanouška v brněnském derby se Zbrojovkou, ale vzhledem k tomu, že chránil napadeného pořadatele, trest od disciplinární komise nakonec nedostal.



Omilostněný Silný rozhodl v druhé lize vítězným gólem o výhře Líšně v Třinci 

Silný dnes nechyběl v základní sestavě a ve 22. minutě otevřel skóre. Líšeň v druhé lize zvítězila po čtyřech zápasech a v neúplné tabulce se posunula na osmé místo. Naopak Třinci nepomohla ani trenérská změna a odvolání Františka Straky, jeho nástupce Martin Zbončák na úvod neuspěl. Slezané se krčí s třemi body na dně tabulky.

Z posledního místa se dostal Vyškov, který navzdory hodinovému oslabení o vyloučeného Kršku rozdrtil v domácím azylu v Drnovicích Prostějov 4:0. Tři góly dal přitom v početní nevýhodě. Nováček soutěže se dočkal premiérové výhry v druholigové sezoně.

Po dvou porážkách zabrala Jihlava, která zvítězila 1:0 v Chrudimi díky penaltě z druhé půle. Vysočina poskočila v neúplné tabulce na páté místo. Východočechům se nedaří a se čtyřmi body jim patří až předposlední příčka.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 6. kolo:

Chrudim - Jihlava 0:1 (0:0), Třinec - Líšeň 0:2 (0:1), Vyškov - Prostějov 4:0 (1:0).

 

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud