InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiérový ročník beachvolejbalového turnaje podpořil Athelas

PÍSEK - V sobotu 28. srpna se v městském areálu v Písku na plážových kurtech konal první ročník beachvolejbalového turnaje mixů. Klání se zúčastnilo celkem čtrnáct dvojic, které byly rozděleny do třech základních skupin. První dva z každé skupiny pak pokračovaly do play off. Nejlépe se dařilo Ditě Šimůnkové, která společně s Petrem Čížkem turnaj ovládla. Na druhém místě skončili Petra Špírková s Ondřejem Vilímkem a stupně vítězů doplnili Markéta Hartmanová s Jiřím Šimečkem. Důležitější než konečné pořadí bylo, že turnaj se konal pro dobrou věc. Volejbalisté, stejně jako basketbalisté a házenkářky, podpořili písecký hospic Athelas. Jeho ředitelka Daniela Nechvátalová, která je zároveň bývalou volejbalistkou, převzala od Dity Šimůnkové a Lenky Králové šek na 20 000 korun.

Více informací o turnaji najdete ve středečních novinách. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace