Zábřeh: Městský bazén má nové rozvody vzduchotechniky

29.08.2021 10:41

V červnu letošního roku byla zahájena rekonstrukce rozvodů vzduchotechniky v bazénové hale krytého bazénu. Původní ocelové potrubí poškozené korozí bylo nahrazeno potrubím plastovým.

Zábřeh: Městský bazén má nové rozvody vzduchotechniky
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Současně byla změněna i trasa vedení přívodního vzduchotechnického potrubí tak, aby proud přívodního čerstvého vzduchu neobtěžoval návštěvníky.

Anketa

Doposud nejlepší nápad předvolební kampaně?

hlasovalo: 9718 lidí

„Vzduch foukal návštěvníkům současně na hlavu i nohy. Rozsáhlou rekonstrukcí dojde k úpravě přívodu vzduchu z výdechů v lavicích s tím, že a odtah i přívod vzduchu bude nově ze stropu,“ popsal starosta Zábřeha František John.

V roce 2019 bazén navštívilo přes 120 tisíc lidí. V krytém areálu je k dispozici whirlpool, sauna, parní kabina a pětadvacetimetrový nerezový bazén s šesti drahami, který využívá veřejnost, plavecká škola i sportovní oddíly. V poměrně specializované oblasti montážních prací uspěla ve výběrovém řízení zavedená brněnská firma AZ KLIMA s cenou 2,3 milionu korun.

Kompletní výměna potrubí vzduchotechniky byla již dokončena a v pondělí 23. srpna bude spuštěn provoz krytého bazénu. Venkovní koupaliště zůstává nadále otevřeno. Veškeré změny, informace, aktuální otevírací dobu najdou návštěvníci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…