Quantcast

TV Nova: Dvě nové moderátorky a změny v relaci Počasí

| redakce | tisk

TV Nova v souvislosti s blížícím se spuštěním nového zpravodajského studia také výrazně mění podobu relace Počasí. Nově bude vysílána v rámci všech pravidelných zpravodajských bloků vždy živě.

Diváci se mohou těšit i na dvě nové moderátorské tváře a zcela nové exkluzivní informace, které napomůžou k ještě lepší orientaci v prezentovaných datech.

Jsou to například údaje o pocitových teplotách nebo indexy pro různé činnosti lidského života. Pro představu se jedná o index opalování, index žízně či index aktivity bodavého hmyzu. Indexy jsou vyjadřovány v pětistupňové škále, tzn. 1 znamená nízké riziko, 5 vysoké riziko. To vše přehledně, regionálně a v atraktivním grafickém prostředí za použití nejnovějších technologií, které jsou ve světě využívány zatím jen největšími zpravodajskými stanicemi.

Simona Šimková - nová moderátorka relace Počasí (foto: TV Nova)
▲ Simona Šimková - nová moderátorka relace Počasí (foto: TV Nova)

Informace bude prezentovat nový moderátorský tým. Stabilní a oblíbenou tvář relace Počasí Karla Kašáka doplní dvě moderátorky Simona Šimková a Anna Bábovská. „Obě moderátorky prošly několikaměsíčním náročným meteorologickým školením a teď jim začíná nová profesní etapa,“ říká Kamil Houska, ředitel sekce zpravodajství a publicistiky, kam relace Počasí rovněž spadá. „Diváci se na novou podobu Počasí mohou těšit spolu se spuštěním nového studia. Přesné datum zatím neprozradíme, ale bude to již brzy,“ dodává Kamil Houska.

Karel Kašák (33) pochází z Prahy. Počasí na Nově moderuje od roku 2017.
Díky televizi Nova si plním své sny. Dostal jsem obrovskou školu a stále se učím. Teď nás čeká další společný velký krok. Mám rád život a lidi, proto se nejvíce těším na vás - diváky. Uvnitř jsem stále malý kluk z ‚děcáku‘.“

Simona Šimková (24) pochází z Jihlavy. Na Nově pracuje od roku 2018.
Práce je pro mě koníčkem. Baví mě být mezi lidmi, předávat informace a tvořit obsah. Na Nově jsem si vyzkoušela více rolí. Začala jsem psaním článků na tn.cz, pak psaním článků a natáčením rozhovorů na nova.cz, postupně přešla k natáčením reportáží ze světa showbusinessu i do Volejte Novu, zkusila jsem si i moderovat livestreamy na NovaPlus. Následně jsem zakotvila ve zpravodajství a teď je přede mnou další krok - za mě - dopředu.“

Anna Bábovská - nová moderátorka relace Počasí (foto: TV Nova)
▲ Anna Bábovská - nová moderátorka relace Počasí (foto: TV Nova)

Anna Bábovská (26) se narodila ve Zlíně. Na Nově pracuje od roku 2018.
Na Nově jsem začala pracovat nejdříve na recepci, poté jsem chodila na stáž do zpravodajství a od února 2020 pracuji v Životě ve hvězdách. Nyní jsem dostala svoji první moderátorskou příležitost, což je pro mne obrovská výzva, na kterou se těším“.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články