Moje šťastná hvězda

Chce matku jen využít?

Přestože hvězda Vincenta Navrátila (24) stoupá strmě vzhůru a daří se mu nejen jako herci, ale i jako scenáristovi, mnozí lidé si stále kladou otázku, zda za jeho úspěchem nestojí to, že jeho maminkou  je oblíbená herečka Veronika Žilková (59).


Má pro ni roli, má to ale háček


A toho si je mladý umělec očividně vědom. Aby se mamince alespoň trošku odvděčil za to, že ho přivedla do velkého světa showbyznysu, rozhodl se, že jí napíše roli přímo na tělo. „Chci jí dát po delší době roli, jakou si opravdu zaslouží,“ nechal se slyšet.


Pak ale přišla na řadu otázka peněz, která gesto milujícího syna zase vrátila zpátky na zem. Navrátil chce, aby maminka v jeho projektech hrála zadarmo.


A to hlavně z toho důvodu, že se při zakládání firmy vydal ze všech peněz a je rád za každou příležitost, kdy může alespoň něco málo ušetřit.


Je sice jasné, že Žilková, ačkoli je pro své děti ochotná udělat cokoli, by přesto jistě nějakou tou korunou nepohrdla. Sama jich totiž nemá na rozdávání.


Peněz prý nemá nazbyt


A tak když před rokem její dcera Agáta Hanychová (35) potřebovala vyplatit manžela Jakuba Prachaře (37), neváhala a prodala milovanou rodinnou chalupu. „Rozvádí se, potřebuje peníze,“ přiznala.


A finanční situace podle některých zdrojů nemá být dobrá ani nyní. Jenže herečka má velké srdce a pro svého synáčka by snesla i modré z nebe. Jen aby toho nevyužíval až příliš.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden