Třebíč hlásí další nové tváře. Tureček zůstává, Půža se řeší

Foto: Markéta Křížová, hstrebic.cz

Třebíč pokračuje ve skladbě kádru pro nadcházející prvoligovou sezonu, v úterním odvetném utkání na kolínském ledě představí další nové tváře. Klub o tom informoval na svém webu.

Trenér Kamil Pokorný do střetnutí s Kozly nasadí také mladého brněnského útočníka Erika Meluzína, který má do Horácké Slavie vyřízeny střídavé starty.

19let syn dvojnásobného mistra světa Romana Meluzína se letos vrátil do Komety po dvou ročnících ve Finsku, nyní premiérově oblékne třebíčské barvy.

Meluzín nahradí nemocného Gajarského

Navrátivší se hlavní kouč Bílých Hvězd šikovného forvarda dobře zná ze svého předešlého působení na Kometě, chce jej vidět také v zápasovém tempu.

„Erik zatím nahradí Adama Gajarského, který je bohužel nemocen a do utkání s Kolínem proto ze zdravotních důvodů nezasáhne,“ informovala Třebíč.

Poizl se rve o místo na krátké zkoušce

Nově bude mít k dispozici i beka Daniela Poizla. Bývalý hráč extraligové Sparty, Benátek nad Jizerou, Kadaně, Litoměřic či Sokolova je v klubu na zkoušce.

„Podle jeho výkonů by se měl trenérský štáb rozhodnout, zda bude pokračovat i v průběhu sezony,“ uvedla Třebíč. Jasno by mohlo být už na konci týdne.

Tureček přesvědčil, Půža s otazníkem

A jak to vypadá se zadáky Davidem Turečkem a Václavem Půžou, kteří Horáckou Slavii posílili už v minulém týdnu a přispěli k domácí výhře 4:2 nad Kozly?

V případě Turečka už je rozhodnuto, zůstává. „Trenérům se hodí do koncepce, proto jsme se dohodli s Karlovými Vary na jeho dalším působení v Třebíči.“

Zatímco 20letý dlouhán hned přesvědčil, nad verdiktem ohledně o pět let staršího Půži ještě visí otazník. „Zatím zůstává v řešení,“ doplnil třebíčský klub.

Aktuální kádr SK Horácká Slavia Třebíč

Brankáři:
Pavel Jekel, Jan Mičán, Lukáš Vejmelka.

Obránci:
Lukáš Forman, Michal Furch, Lukáš Chalupa, Jan Mlčák, Jakub Novák, Adam Svoboda, Lukáš Zukal, Jiří Hunkes, David Tureček (zkouška), Václav Půža (zkouška), Daniel Poizl (zkouška).

Útočníci:
Ladislav Bittner, Radim Ferda, Adam Gajarský, Václav Krliš, Tomáš Křehlík, David Michalčuk, David Michálek, Lukáš Nedvídek, Matěj Psota, Vojtěch Střondala, Martin Šťovíček, Zdeněk Vedral, Michal Vodný, Erik Meluzín.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz