Diváci tleskali ve stoje. Suárezová odehrála poslední zápas na zápasu

31. 8. 2021, 12:39
Aktuality 8
Ovacemi vestoje vyprovodili fanoušci z kurtu po porážce v prvním kole US Open španělskou tenistku Carlu Suárezovou, která se letos na jaře vrátila na turnaje po boji s rakovinou. Zápas s Američankou Danielle Collinsovou, které podlehla 2-6 4-6, byl pro dvaatřicetiletou hráčku poslední grandslamovou dvouhrou v kariéře.
Profily hráčů
Carla Suárezová (© AFP)

"Prohrála jsem, ale tenhle rok byl dárek. Loni touhle dobou jsem netušila, jestli se tady ještě někdy objevím, a jsem tu. Mám z toho radost," uvedla Suárezová, která si ve Flushing Meadows dvakrát zahrála čtvrtfinále, což je její grandslamové maximum. Už dříve oznámila, že po této sezoně s tenisem skončí.

Ve dvouhře vyhrála dva turnaje WTA, ve čtyřhře získala tři tituly. "Jsem spokojená s tím, co jsem za ty roky odehrála. Jako malá jsem měla sen být v top ten. Těch snů bylo samozřejmě víc, ale nikdy se mi nesplnily. Nevyhrála jsem grandslam, nebyla světovou jedničkou, ale to je hrozně těžké," řekla Suárezová.

V New Yorku ji čeká ještě čtyřhra. Pak si chce odpočinout a je připravená hrát v listopadu v Praze závěrečný turnaj Poháru Billie Jean Kingové, pokud bude nominována.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
Ela-fon-isi
Vždycky mi byla moc sympatická, Klárka Koukalová kdysi říkala, že je to anděl. Hodná, skromná, přející. Jelikož vím jaké je naučit se psát znovu, po úrazu mozku, čeština ani nedostatek pozornosti jiných, mě nevytačí. Naopak. Vždycky mě potěší, že v tom nejsem sama.smile
Reagovat
horska.kraslice
Já prostě tleskám. Sympatacka se specifickou hrou, bude na okruhu chybět.
Reagovat
gigin
V čem je její hra specifická? Kromě tedy dnes u žen již málo používaného jednoručáku.
Reagovat
com
Tak ja tleskam vleže smilesmile
Reagovat
Jon61
Diváci tleskali ve stoje. Suárezová odehrála poslední zápas na zápasu.
smile Za takový titulek by se měl autor stydět. Zřejmě rád používá slovní spojení jako "obědval jsem oběd".
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Smutnější možná je koukat na to tady celý densmile Bral jsem to jako překlep, který bude brzy odstraněn. Sem najyfkasmile
Reagovat
a.magerova
Nová doba... už ani ta čeština není co bývala... smile
Reagovat
brixner
To je h0vno, to já jednou nespočítal ani schody, když mě sousedka vykopla se slovy "Seš jak v poslednim tažení, táhni!" No, muj let po schodišti byl vcelku kontrolovanej, to víte, paragánskej vejcvik si eště pamatuju a rovnováhu jakš takš držim, jenže přišel právě ten poslední schod, se kterym sem už nepočítal, páč sem se už mocinky viděl venku s rukou v kapse pro žváro a já na něm ňák škobrt nebo co a místo klidnýho šluka sem si to zátylkem rozdal s vejtahem, kterejžto plechovej hajzl, vyhrál, a vytvořil mi na hlavě ironickou bouli, takže sem pak chvíli vypadal jako nepovedenej tvor se dvouma hlavama! No, vod tý doby mam, byť jen z vobyčejnýho slova "poslední", prostě panickou hrůzu a né a né se toho zbavit...
smile

smile

smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist