shop.musicserver.cz
Nové desky 34/2021 - od Halsey přes CHVRCHES po OneRepublic

Nové desky 34/2021 - od Halsey přes CHVRCHES po OneRepublic

Vydáno: 01.09.2021 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Chvrches

Okurková sezóna se letos vlastně vůbec nekonala, ovšem menší příval hvězd teď utnula jejich smršť v podobě novinek Halsey, CHVRCHES, OneRepublic, Kanye Westa, Big Red Machine, Becky Hill, Trace Adkinse, Tesseract, Leprous, Luboše Pospíšila, Yanna Tiersena, skladatelské královny Diane Warren či "Zátopka" Beaty Hlavenkové.

V pátek 27. srpna vyšly tyto nové tituly:

OneRepublic - Human
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / dance pop / r'n'b

OneRepublic - Human
První zprávy o páté řadovce OneRepublic přišly již před dvěma roky s tím, že by americká kapela uvedla do konce roku na trh jakési minialbum s osmi písničkami a následující rok by vyšlo plnohodnotné elpíčko. Nakonec vše dopadlo jinak a covid se postaral o to, že "Human" vychází pět let od předchůdce "Oh My My". Ryan Tedder & spol. pro něj nachystali celkem dvanáct skladeb, které se mohou v různých deluxe edicích rozrůst až na devatenáct. Pro jejich produkci si k sobě přizvali poměrně mladou dvojici John Nathaniel - Tyler Spry, kteří se do této doby podíleli pouze na deskách Switchfoot a Gwen Stefani. K nim se pak přimotali například i Kygo, Julia Michaels, Louis Bell, Andrew Watt, Nick Mira, BloodPop či Billboard. Z desky je už venku celkem šest singlů a především ten poslední "Run" se u nás chytil dokonale. Klip k němu, ale i další videa jako "Rescue Me" nebo spolupráci s Kygem "Lose Somebody" uvidíte na YouTube OneRepublic. Pokud vše dobře dopadne, měli bychom skupinu slyšet i na jejím květnovém koncertu v O2 areně.


Halsey - If I Can't Have Love, I Want Power
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: grunge-pop / alternativní rock / pop punk

Halsey - If I Can't Have Love, I Want Power
Týden po Lorde se svým novým albem přispěchá i Halsey, která se tak vrací po pouhém roce a půl od poslední "Manic". Ashley Nicolette Frangipane (jež preferuje označení oni) ovšem v případě třinácti songů všechny překvapila volbou svých spolupracovníků - pomáhali jí totiž členové Nine Inch Nails Trent Reznor a Atticus Ross, k nimž se připojil ještě Johnathan Cunningham a ve dvou skladbách Greg Kurstin. Těžko se pak divit, že ruku v ruce s nimi americká zpěvačka zamířila směrem k alternativnímu rocku, grunge-popu a pop punku s vlivy industriálního rocku, hyperpopu, synthwave, ambientu, noise rocku, drum 'n' bassu, hiphopu a avantgardy. Zmínění muzikanti se postarali i o podstatnou část doprovodu, ovšem v jednotlivých písničkách je doplnili například i The Bug, Dave Grohl, jazzový bubeník Karriem Riggins, Lindsey Buckingham z Fleetwood Mac, Dave Sitek z Jane's Addiction či Jack Dangers z Meat Beat Manifesto. Novou tvář Halsey uvidíte na jejím YouTube a my jen dodáme, že k desce se váže i stejnojmenný film Colina Tilleyho.


Kanye West - Donda
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap / křesťanský rap

Kanye West - Donda
Po dlouhých odkladech vychází nové album Kanye Westa "Donda". Kdo amerického rappera zná, bude vědět, že svoji desátou řadovku pojmenoval po své zesnulé matce Dondě West, která zemřela před více než čtrnácti roky na komplikace po řadě plastických operací. Zřejmě i proto sešlo z původních různobarevných přebalů a nakonec album vychází pouze s černým bookletem. Rapper ho naplnil hned šestadvaceti tracky, které opět částečně ovlivňuje jeho znovu nabytá víra v boha. První singly zazněly už v rámci jeho neúspěšné kampaně na prezidenta Spojených států v loňském roce a netypicky se na nich nepodíleli přímo žádní hosté. Na výsledném zvuku se přesto podílela řada spolupracovníků jako Dem Jointz, Digital Nas, 88 Keys, Gesaffelstein, Mike Dean, Wheezy, Boi-1da, 30 Roc, DJ Khalil, Ronny J, Swizz Beatz nebo Louis Bell. Ukázky z alba najdete na Westově YouTube a pro fanoušky je pak připravený speciální čtyřstopý přehrávač, kde si mohou jednotlivé skladby remixovat.


Big Red Machine - How Long Do You Think It’s Gonna Last?
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie pop

Big Red Machine - How Long Do You Think It’s Gonna Last?
Jsou to již tři roky, co Justin Vernon z Bon Iver a Aaron Dessner z The National rozjeli vedle spolupráce na deskách jiných umělců také vlastní projekt Big Red Machine. Výsledkem tehdy byl eponymní debut, po němž se jejich cesty na krátký čas rozešly a střetly se pouze při spolupráci s Michaelem Stipem a Aimee Mann. Loni ovšem společně spolupracovali na "folklore" a "evermore" Taylor Swift a právě v té době začali připravovat druhé album "How Long Do You Think It’s Gonna Last?". Nikoho tedy nepřekvapí, že americká hvězda je jedním z hostů, k ní se navíc v celkem patnácti písních připojili ještě Anaïs Mitchell, Fleet Foxes, Ilsey, Naeem, Sharon Van Etten, Lisa Hannigan, Shara Nova, La Force, Ben Howard a This Is The Kit. Muzikantsky vypomohli i další jejich pravidelní spolupracovníci jako Doveman, Dressnerův bratr Bryce nebo bubeník z Big Thief James Krivchenia či jeho kolega J.T. Bates z Face Candy. Výsledek je ke slyšení na YouTube dua a vedle digitálních verzí jej seženete i na vinylu a audiokazetě.


CHVRCHES - Screen Violence
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: synth-pop

CHVRCHES - Screen Violence
Svou čtvrtou studiovku začali glasgowští CHVRCHES natáčet - podobně jako spousta jiných - během loňských karantén. A pocity osamění, deziluzí a strachu, které mnohdy vedly v "násilí na displejích nebo prostřednictvím displejů", byly tím, co desetiskladbové kolekci dalo název "Screen Violence". Album v dubnu předznamenal singl "He Said She Said", ovšem písní, o níž se psalo podstatně více, je "How Not to Drown" - hostuje v ní totiž frontman The Cure Robert Smith. Celou desku skupina streamuje na YouTube.


Diane Warren - The Cave Sessions, Vol. 1
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / latino pop / country

Diane Warren - The Cave Sessions, Vol. 1
Jako velmi obsáhlá encyklopedie by mohl působit výčet umělců, kterým Diane Warren napsala nějaký song, a kdo je jen trochu v obraze, ví, že do něj patří většina těch největších hvězd posledních čtyř dekád od Joea Cockera přes Aerosmith, Bon Jovi a Whitney Houston až po Beyoncé. Vloni se tato skladatelská celebrita rozhodla, že vydá své první album nesoucí pouze její jméno. Asi nikoho nepřekvapí, že o ty, kdo nazpívají její songy, rozhodně nebude mít nouzi. Role se ujali Ty Dolla $ign, Maren Morris, John Legend, Luis Fonsi, Jon Batiste, Pentatonix, G-Eazy, Carlos Santana, Rita Ora, Sofia Reyes, REIK, James Arthur, Lauren Jauregui, Jimmie Allen, LP, Celine Dion, Darius Rucker, Paloma Faith, Leona Lewis a James Morrison. Na pomoc si dále přizvala ještě několik vyhlášených producentů, jako jsou Greg Kurstin, Peter Stengaard, AC Burrell nebo Jim Jonsin. Výsledek sdílí na svém VEVU.


EP

  • Son Lux - Tomorrow’s Reworks Part 1
    Američtí experimentátoři se po triptychu z loňského roku "Tomorrow" rozhodli, že vybrané skladby nahrají znovu. Nyní představují první část čítající sedm položek a s alternativní podobou jim pomohli Lotic, Nappy Nina, Jon Bap, Black Taffy a Emily Wells. Kompletně je představují na svém bandcampu.
  • Au/Ra - Soundtrack To An Existential Crisis
    Jamie Lou Stenzel vydává po třech letech, kdy se věnovala pouze singlům, své třetí EP, na němž se zabývá tématem existenciální krize. Do šestadvaceti minut zvládla vmáčknout hned devět songů, které produkovali Max Farrar, CJ Baran, Elvira Anderfjärd či Andrew Frampton. Jak ale uslyšíte na jejím YouTube, stále zůstává ve vodách electropopu.
  • Michael Ray - Higher Education
    Americký countryový zpěvák se v případě svého třetího EP, které přichází tři roky po albu "Amos", spojil s producentem Rossem Coppermanem a společnými silami vytvořili šest písniček. K nim přidal ještě titulní singl, který produkoval Frank Rogers a na němž si zahostovali Kid Rock, Lee Brice, Tim Montana a Billy Gibbons. Nahrál je na svůj YouTube profil.
  • Michael Mayer - Brainwave Technology
    Německý producent, DJ a remixér, jehož služeb v minulosti využili Pet Shop Boys či Depeche Mode, fanouškům elektroniky přichystal čtveřici nových skladeb, které sdílí na svém bandcampu.
  • Penelope Scott - Hazards
    Americká hudebnice kombinující indie folk a elektroniku navazuje na svůj loňský debut "Public Void" šesticí nových písní, kterým dala název "Hazards". Jak zjistíte na jejím bandcampu pojala je ve stylu hyperpopu a alternativního pop punku.

Dále stojí za pozornost:
King Calaway - Midnight: návrat countryové formace po dvou letech s hostující Lainey Wilson YouTube
Spirit Adrift - Forge Your Future: trojice písniček arizonské heavymetalové formaceYouTube


Beata Hlavenková - Zátopek (soundtrack)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Beata Hlavenková - Zátopek Soundtrack
Biografický snímek "Zátopek" si před několika týdny odbyl svoji premiéru a nyní ho následuje také soundtrack k němu. Hudbu k němu dostala na starosti dvojnásobná držitelka Ceny Anděl, skladatelka, aranžérka a především klavíristka Beata Hlavenková. Na výsledném zvuku se podílely motivy postav nebo běhu v určitých tempech vycházející z průměrné rychlosti Zátopkova běhu, náznaky lidové melodiky, efektově procesovaný zvuk, čistý klavír, orchestr, hlas, samply a jejich kombinace. K natáčení si přizvala své obvyklé spolupracovníky - trumpetistu Oskara Töröka a kontrabasistu Rasťa Uhríka. K nim navíc přibyl ještě sCore Orchestra pod vedením dirigentky Michaely Rosza Růžičkové, zvukový mistr Michal Pekárek a mastering alba připravil Matouš Godík. Ukázky z desky nabízí Supraphonline, kde album seženete i na vinylu.


Trace Adkins - The Way I Wanna Go
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country

Trace Adkins - The Way I Wanna Go
Americký countryový bard Trace Adkins letos slaví čtvrtstoletí na hudební scéně, příští rok pětatřicet let herecké kariéry a především šedesátku. To už je poměrně dost důvodů na oslavu a jednou z položek je i jeho sedmnácté album "The Way I Wanna Go". Majitel signifikantního hlasu pro něj připravil příhodně pětadvacet písniček a k jejich natočení si přizval poměrně partu hostů. Blake Shelton, Luke Bryan a Melissa Etheridge ještě patří mezi ty čekané, ovšem k nim dále přibyl Pitbull, Keb'Mo', Stevie Wonder a Snoop Dogg. Uslyšíte je i na Adkinsově YouTube.


Luboš Pospíšil - Poesis Beat (Supraphon)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / blues

Luboš Pospíšil - Poesis Beat
Nová deska zpěváka Luboše Pospíšila a jeho hudebních i literárních přátel je pro všechny se slabostí pro českou muziku s poutavými texty. Měla vlastně vyjít už k Lubošově loňské sedmdesátce, ale kvůli covidové situaci k nám míří až nyní. Všechnu hudbu tentokrát napsal Pospíšil sám, sestava jeho tradičních textařů J. P. Lábuse, P. Kadlece a z pozůstalosti P. Šruta byla rozšířena o spisovatele J. Hájíčka. Aranžovali pak kolektivně na dálku. Základní instrumentální partu tvoří kytarista (a zvukař a spoluproducent) Libor Mikeš Mikoška, baskytarista (obstarávající i mastering) Petr Vavřík a bubeník a klávesista Martin Vajgl. Najdete tu písničky připomínající to nejvýraznější z Lubošovy minulosti: šlapající skoro pop i baladu s retro syntíkem, důvěryhodné domácí blues, ale též ohlasy santanovské latiny nebo kytarového rocku. Upoutávku k nahrávce najdete na YouTube.


Terence Blanchard - Absence
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Terence Blanchard - Absence
Americký jazzový trumpetista, hudební skladatel a majitel pěti Grammy Terence Blanchard se po delším období, které věnoval především filmové hudbě, vrací s kolekcí "Absence" zpět k jazzu. Dvanáct skladeb natočil jednak s The E-Collective, s nimiž spolupracoval již v minulosti, jednak s Turtle Island Quartetem hrajícím hybridní směs jazzu, klasické hudby a rocku. Nahrávku založil především na kompozicích Waneya Shortera a Davida Theodora Ginyarda, Jr., mezi něž vklínil dvě své a po jedné od Davida Balakrishnana a Charlese Altury. Ochutnávky servíruje na svém webu.


Emma Blackery - Girl In A Box
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Emma Blackery - Girl In A Box
Anglickou hudebnici Emmu Balckery jsme vám poprvé představovali vloni na jaře v souvislosti s jejím ípíčkem "My Arms Are Open". Na něj nyní navazuje svým druhým albem "Girl In A Box", na němž nám ovšem ukazuje, že ji těžko budete strkat do nějakého žánrového boxíku. Desítku písniček totiž vymíchala nejen z těch, které vlivem připomínají Taylor Swift, ale i z těch, u nichž se inspirovala u další skupiny svých idolů, jakými jsou třeba Blink-182, The White Stripes, My Chemical Romance, Paramore, Avril Lavigne, Placebo, Nine Inch Nails nebo Twenty One Pilots. Chvíli tedy budete poslouchat pop, chvíli rock či pop punk a skončíte třeba u synthwave. Že ale nejde o kopírování, vypovídá nejen umístění jejího tři roky starého debutu v domácí hitparádě. Přesvědčte se na YouTube.


Nils Petter Molvaer - Stitches
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / fusion

Nils Petter Molvaer - Stitches
Slavný norský jazzový trumpetista Nils Petter Molvaer se po spolupráci s Mino Cinelu a Sly & Robbie vrací zpět k sólovému projektu, respektive k nahrávce nesoucí pouze jeho vlastní jméno. Sám totiž rozhodně nezůstal - podíleli se na ní ještě perkusista Erland Dahlen, varhaník Johan Lindström a klavírista Jo Berger Myhre. Mezi dvanáctkou vlastních skladeb uslyšíte i předělávku "True Love Waits" od Radiohead. To, jak ji pojali, i další kousky uslyšíte na Molvaerově YouTube.


Seong-Jin Cho - Frédéric Chopin: Piano Concerto No. 2, Scherzi
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Seong-Jin Cho - Frédéric Chopin: Piano Concerto No. 2, Scherzi
Jihokorejského klavírního virtuosa Seong-Jin Cho jsme vám už představovali několikrát, a jak napovídá název "Frédéric Chopin: Piano Concerto No. 2, Scherzi", svým šestým albem pro Deutsche Grammophone se vrací zpět k francouzskému skladateli a jeho klavírním koncertům. Zatímco "Klavírní koncert č. 2" nahrál společně s London Symphony Orchestra pod taktovkou Gianandrey Nosedy, čtveřici "Scherz" a další trojici bonusů pojal jako sólovou instrumentaci. Jejich ukázky nabízí například Presto Classical a my pouze dodáme, že dílo bude k dostání také na vinylu a na Apple Music v Dolby Atmos.


Tip týdne

Becky Hill - Only Honest On The Weekend
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / house / UK funky

Becky Hill - Only Honest On The Weekend
Anglická zpěvačka Becky Hill na sebe poprvé upozornila v úplně první sérii britského The Voice. Ačkoli do finále tehdy neproklouzla, zaujala natolik, že si ji brzy ke spolupráci začali zvát nejrůznější hudebníci a DJové, jako třeba Rudimental, Wilkinson či Oliver Heldens. Průběžně začala vydávat i své vlastní singly, ze kterých pak sestavila kompilaci "Get To Know", ovšem stále jí chyběl klasický debut. To napravuje nyní s deskou "Only Honest On The Weekend" s patnácti songy, v nichž mixuje pop, taneční rytmy a funk. K jejich nahrání si navíc přizvala kupu hostů včetně několika, s nimiž spolupracovala už v minulosti. Pozvání ke spolupráci přijali Shift K3Y, David Guetta, Topic, S1mba, Ella Eyre, Banx & Ranx, Sigala a 220 Kid a všechny uslyšíte i na jejím YouTube.


Mouse Rat - The Awesome Album
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: comedy rock

Mouse Rat - The Awesome Album
Mezi roky 2009 až 2015 běžel na americké NBC seriál "Parks And Recreation" s Amy Poehler v hlavní roli a v této politické satiře měla své místo také kapela Mouse Rat, jejíž hlavním zpěvákem byl herec Chris Pratt. Vloni se tento seriál vrátil v jednom speciálním dílu a nyní se vrací i zmíněná kapela ve svém skutečném debutu "The Awesome Album". Nahrála na něj většinu písniček z natáčení včetně "5,000 Candles In The Wind (Bye, Bye Lil Sebastian)", či předělávek Cole Portera, Jeffa Tweedyho či bratrů Gershwinových. Že to tvůrci dotáhli do finále, si ověřte na YouTube.


Nelly - Heartland
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country-rap

Nelly - Heartland
"Věřím, že otevře oči mnoha lidem, zejména těm, jejichž mysl byla dosud uzavřena před myšlenkou, že by černí mohli natočit country," prohlašuje o svém novém počinu americký rapper Nelly. Na své osmé řadovce "Heartland" totiž následuje kolegy jako Young Thug nebo Lil Nas X a pustil se do míchání rapu právě s country. Devítku tracků svou dozdobila hromádka hostů - najdete mezi nimi jména jako Florida Georgia Line, Kane Brown, Tyler Hubbard nebo Chris Bandi. Poslouchat můžete na Nellyho YouTube.


Neal Morse Band - Innocence & Danger
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Neal Morse Band - Innocence & Danger
Jednu z nejočekávanějších desek současné rockové scény má na svědomí Neal Morse Band. Je jí jeho čtvrtá řadovka "Innocence & Danger" a Kromě Neala Morse se na nahrávce podílel i Mike Portnoy, Randy George, Bill Hubauer a Eric Gillette. Na rozdíl od předešlých dvou počinů není novinka koncepčním albem. "A bylo to více než příjemné, sednout do studia a nahrát několik nesouvisejících skladeb," dodal Mike Portnoy. Jak se muzikantům dařilo, posuďte sami a na Loudersound.com si poslechněte ukázky nových kousků.


Danko Jones - Power Trio
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Danko Jones - Power Trio
Kanadské hardrockové trio, v jehož čele stojí výrazný frontman Danko Jones. vydává své desáté studiové album. Jubilejní nahrávka dostala název "Power Trio". Nástupce dva roky starého díla "A Rock Supreme" obsahuje celkem jedenáct kousků. Jako první ochutnávku vybrali hudebníci skladbu "I Want Out", ke které vzniklo i video. Jak se vám líbí? Nezapomeňte se o svůj názor podělit do komentářů pod článkem!


Yann Tiersen - Kerber
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / vážná hudba

Yann Tiersen - Kerber
Nástupce kolekce "Portrait" z roku 2019 označují média jako dosud nejelektroničtější počin v kariéře Yanna Tiersena. Francouzský skladatel zde v sedmi kompozicích obaluje pianové motivy do lehkého elektronického hávu a sám o nich říká, že nejde o klavírní věci. "Nejdůležitější je kontext - piano bylo jen jakýmsi předchůdcem k podkladu, na kterém pak staví elektronika," vysvětluje. Co si pod tím představit, zjišťujte třeba poslechem pilotního sedmiminutového opusu "Ker al Loch", který Tiersen zavěsil na svůj YouTube profil.


Tesseract - Portals
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Tesseract - Portals
Kapela Tesseract přišla v loňském roce s ambiciózním projektem. Nabídli fanouškům útěk z reality ve formě projektu "Portals". Za doprovodu velkolepých světelných projekcí a efektů naservírovali muzikanti divákům na dálku průřez svou kariérou. Tento koncert trval nakonec více než dvě hodiny a čítal na čtrnáct songů. Film a soundtrack vychází v několika formátech včetně Blu-Ray a třech LP. Upoutávku v podobě traileru najdete na YouTube.com.


Kat Von D. - Love Made Me Do It
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní post-punk

Kat Von D. - Love Made Me Do It
Kat Von D. budete jistě znát jako slavnou americkou tatérku, na jejíž volné termíny se čeká i několik let. Ambiciózní umělkyně a modelka, která mimochodem hraje od dětství na klavír, si ale i tak našla čas a připravila svou debutovou hudební nahrávku "Love Made Me Do It", která laškuje s analogovými synťáky, prvky post-punku, gotiky a popu. Zajímavá kombinace, co říkáte? Měli byste tedy navštívit Amazon.com a poslechnout si ukázku každé ze dvanácti nových písní.


Leprous - Aphelion
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Leprous - Aphelion
Norské rockové formaci Leprous kreativita rozhodně nechybí. Osazenstvo kapely připravilo pro své fanoušky nástupce dva roky starého uznávaného počinu "Pitfalls", který dostal název "Aphleion". Nahrávání novinky probíhalo ve třech různých studiích - Ghost Ward Studios ve Švédsku, Ocean Sound Recordings v Norsku a Cederberg Studios v Norsku. Mix obstaral Adam Noble, známý ze spolupráce s Placebo, Biffy Clyro nebo Nothing But Thieves a mastering Robin Schmidt, jehož pomoc si v minulosti vyžádali také The 1975, Placebo a třeba taky i The Gaslight Anthem. Ukázky najdete na Insideoutmusic.com.


V krátkosti

  • A Great Big World - Particles
    Americké popové duo, které se proslavilo spoluprací s Christinou Aguilerou, vydává své třetí album. Můžete se těšit na devět songů, jenž sdílí na svém YouTube.
  • Brian Setzer - Gotta Have The Rumble
    Americký kytarista a zpěvák, známý díky svému swing revivalovému bandu, se po dlouhých sedmi letech vrací se sólovou deskou plnou rock and rollu a rockabilly. Že je tento majitel dvou Grammy stále ve formě, zjistíte na jeho YouTube.
  • Chapel Hart - The Girls Are Back In Town
    Tři černošky hrající čistokrevné country ještě stálé nic obvyklého, ovšem tyto dámy to berou opravdu vážně. Dvanáct písniček pro svoji druhou desku si složily samy, a proč se je americká kritika nebojí srovnávat s SHeDAISY a Dixie Chicks, zkoumejte na jejich YouTube.
  • Jo O'Meara - With Love
    Členové britských S Club 7 po turné v roce 2015 se v podstatě vytratili ze scény, i když tři z nich stále pokračují jako S Club 3. Jedním z nich je i Jo O’Meara, která jde ovšem dál a zkouší to i s vlastní sólovou deskou. Zda může mít úspěch, zjistíte na jejím YouTube.
  • Tina Guo - Dies Irae
    Americko-čínskou cellistku známe především coby spolupracovnici Hanse Zimmera, Cirque du Soleil a dalších hudebníků včetně Foo Fighters či Sabaton. Zmíněný Zimmer se podílel i coby aranžér na jejím novém albu a k němu vedle dalších přibyl i Serj Tankian. Výsledek uslyšíte na jejím YouTube.
  • Kenny Garrett - Sounds From The Ancestors
    Po pěti letech se vrací s novým albem americký jazzový saxofonista, který si zahrál také s Milesem Davisem. V osmi skladbách, jež uslyšíte na YouTube labelu Mack Avenue, se snažil zachytit bohatou historii jazzu, r'n'b a gospelu v jeho rodném Detroitu a hudbu pocházející z Francie, Kuby, Nigérie a Guadeloupe.
  • Sons Of Alpha Centauri - Push
    Angličtí rockeři nahrávali své čtvrté album posílení o nového člena, zpěváka Jonaha Matrangu, z čehož je zcela zřejmé, že aktuálně opustili svoji instrumentální éru a s devítkou skladeb vstoupili do té zpívané. Co to do jejich stoner rocku přineslo dalšího, zjistíte na jejich bandcampu.
  • Scarypoolparty - The Act Of Forgiveness
    Americký hudebník a poražený finalista sedmnácté řady American Idol Alejandro Aranda, který v soutěži zahrál rekordních sedm vlastních songů, čímž si na svou stranu získal řadu celebrit včetně Finnease, se hlásí se svým třetím albem. Jedenadvacet skladeb složil společně s Robem Mathesem (Bruce Springsteen, Sting, Weezer, Panic! At The Disco, P!nk) a výsledek uslyšíte na jeho YouTube.
  • Clifford / Wright - For All The Money In The World
    Duo, v němž se se sešli Doug 'Cosmo' Clifford z Creedence Clearwater Revival a spolupracovník Future Islands a hned několika skladatelů filmové hudby Steve Wright, vydává společné album s jedenáctkou rockových skladeb a dvě z nich prezentují na YouTube prvního jmenovaného.
  • Not3S - 3 Th3 Album
    Před třemi roky byl anglicko-nigerijský zpěvák, skladatel, rapper a herec nominovaný na BBC Sound Of 2018 a nyní jsme se konečně dočkali jeho debutu. Směs r'n'b a hip hopu mu pomáhali vyladit AJ Tracey, Young T & Bugsey, Tiwa Savage, Avelino a Suspect. Seznámení s ním podnikněte na jeho YouTube.
  • Bob Schneider - In A Roomful Of Blood With A Sleeping Tiger
    Americký pop-folkový písničkář a někdejší frontman Ugly Americans se už nějaký čas prezentuje pouze sólově. Produkce dvanácti písniček se opět ujal Dwight Baker (Kelly Clarkson, Blue October) a vy je uslyšíte na hudebníkově YouTube.
  • Belly - See You Next Wednesday
    Kupu prominentních hostů, jako jsou The Weeknd, Gunna, Young Thug, Moneybagg Yo, Nas, Big Sean, Benny The Butcher či Nav, přilákal na své třetí album v Palestině narozený kanadský rapper. Vydáním žije jeho YouTube.
  • Grayscale - Umbra
    Američtí Grayscale jsou označovaní jako pop punková kapela, ovšem jak uslyšíte na jejich bandcampu, na svém třetím albu mírně vyměkli a v jedenácti písničkách předvádí příjemný pop rock. Svůj vliv na tom může mít i producent Courtney Ballard (Jessie J, Waterparks).
  • Thalia Zedek Band - Perfect Vision
    Bývalá členka alternativně rockových kapel Uzi, Come and Live Skull, zpěvačka a kytaristka Thalia Zedek, přichází v rámci svého projektu Thalia Zedek Band s osmou deskou. Novinka "Perfect Vision" perfektně tématicky navazuje na stoického předchůdce "Fighting Season" z roku 2018.
  • Turnstile - Glow On
    "Groove, chytlavé riffy a pořádná dávka vášně," přesně tak se mluví o novince, třetí studiové nahrávce "Glow On" baltimorské formace Turnstile. Hardcore punková kapela na ní představuje patnáct skladeb. Jednu z nich "Endless" najdete na YouTube.com. Co na ni říkáte?
  • Niko Moon - Good Time
    Americký countryový zpěvák byl dosud známý spíše jako autor písniček pro své kolegy jako Zac Brown Band, Dierks Bentley, Rascal Flatts nebo Morgan Wallen a nyní si budeme moct poslechnout, jak to jde jemu samotnému na debutu se čtrnácti písničkami. Sdílí je na svém YouTube.
  • Robben Ford - Pure
    Slavný americký bluesový kytarista, člen L.A. Express a Yellowjackets, který nahrával společně s Milesem Davisem, Joni Mitchell či Georgem Harrisonem, se opět pustil do prolínání rocku, blues a jazzu. Upoutávku nahrál na YouTube.
  • With Confidence - With Confidence
    Australští pop punkeři se vrací zpět a s novým kytaristou, kde vyhozeného Luka Rocketse nahradil Scotty Mac. Pro své třetí eponymní album nahráli celkem deset skladeb, které nabízí na svém YouTube.
  • Robert Ellis Orrall - Surf And Gun Club
    Po dlouhých devíti letech se připomíná muzikant, který stál na počátku kariéry Taylor Swift a spolupracoval také s Martinou McBride. V jedenácti písničkách nicméně kombinuje hlavně pop a rock, ačkoli fragmenty country zaslechnete také. První ukázky hrají na jeho YouTube.
  • Kiefer - When There’s Love Around
    Americký jazz soulový klavírista, držitel ceny Grammy, který v minulosti spolupracoval s hudebníky jako Anderson .Paak, Kaytranada nebo Terrace Martin, představuje své třetí album, jenž nahrál na svůj bandcamp.
  • The Bug - Fire
    Po sedmi letech se vrací britský muzikant Kevin Martin se svým dancehallovým/dubovým/dubstepovým projektem The Bug. Čtrnáct tracků na albu "Fire" odráží nejen podivnou aktuální dobu, ale vysílá i určitou naději do budoucna. Ukázky poslouchejte na webu labelu Ninja Tune.
  • Jinjer - Wallflowers
    Senzace současné metalové scény má jméno Jinjer! Ukrajinská kapela vydává novinku "Wallflower" - hmatatelný důkazem jejich hudebního vývoje. A jen tímsprávným směrem, jak se fanoušci doposud shodli. Přesvědčte se sami po poslechu ukázek na Bandcamp.com.
  • Ex Deo - Thirteen Years Of Nero
    Kanadská death metalová kapela Ex Deo potěší fanoušky novinkou "Thirteen Years Of Nero". Jde o jejich čtvrtou studiovou desku a nástupce tehdy očekávaného díla "Immortal Wars", která obsahuje celkem deset nových kousků. Ukázku třech z nich najdete k poslechu na Bandcamp.com.


Dále stojí za pozornost

Gretta Ray - Begin To Look Around: debut nadějné indie popové AustralankyYouTube
Children Collide - Tim Ee Itself: první album australských indie rockerů po návratu v roce 2019YouTube
Bethany Barnard - All My Questions:současná křesťanská akustická hudba v podání hudebnice z OhiaYouTube
CoCo Zandi - As Simple As A Dream:Alexander Beggins z Wild Child sólověYouTube
I See Hawks In L.A. - On Our Way: alternativní country v podání kapely z L.A.YouTube
Marc Johnson - Overpass: nové album jazzového kontrabasistyweb
Nite Jewel - No Sun:nová dávka chillwave Ramony Gonzalezbandcamp
Smash Into Pieces - A New Horizon: švédští alternativní rockeři se šestou deskouYouTube
Southern Avenue - Be The Love You Want: třetí deska americké blues soulové kapelyYouTube
The Grascals - Up All Night: novinka americké bluegrassové formaceweb


Dále vychází:

Alexander Melnikov, Sinfonieorchester Basel - Johannes Brahms - Piano Concerto No. 1 / Tragic Overture
Alexandre Tharaud - Jean-Philippe Rameau - Nouvelles Suites
Anamanaguchi - Summer Singles 2010/2020
Andrew Cyrill Quartet - The News
Baba Ali - Memory Device
Be-Bop Deluxe - Live! In The Air Age Deluxe
Beach Boys - Feel Flows The Sunflower & Surfs Up Sessions 1969-1971
Ben Stalets - Everybody’s Laughing
Bendik Giske - Cracks
Besatt - Supreme And True At Night
Black Birdie - Dear Diary
Black Stone Cherry - The Human Condition (Expanded Digital Edition)
Blak - El Tall D’Escil-La
Blk Odyssy - Blk Vintage
Boneyard - Oathbreaker
Botanist And Thief - Cicatrix/Diamond Brush
Bram Weijters’ Crazy Men - The Return
Breeze - Only Up
Cinders - No One’s Home
Clint Westwood - The Return To The Mothership
Cold Hart - Every Day Is A Day
Comet Control - Inside The Sun
DC The Don - My Own Worst 3Nemy
DMX - Exodus
Doktor - Dedication
Eg Vines - Through The Mirror
Emma-Jean Thackery - Yellow
Enemy Inside - Seven
Evan Wright - Sound From Out The Window
Evann Mcintosh - Character Development
Ex-Vitamins - Ex-Vitamins
Eyedress - Mulholland Drive
Feral Lord - Purity Of Corruption
Field Guide - Make Peace With That
Field Works - Maple, Ash, And Oaks: Cedars Instrumentals
Flee Lord X Roc Marciano - Delgado
Fluisteraars - Gegrepen Door De Geest Der Zielsontluiking
Fotocrime - Heart Of Crime
G Perico - Play 2 Win
Gord Downie (Of The Tragically Hip) - Coke Machine Glow: Songwriters’ Cabal
Granfalloon - Positive Songs
Grayson Jenkins - Turning Tides
Hipocondria Ensemble, Jan Hádek - Brixi: Magnificat. Hudba Prahy 18. Století (Supraphon)
Hooded Menace - The Tritonus Bell
Horte - Maa Antaa Yon Vaientaa
Children Collide - Tim Ee Itself
Chubby And The Gang - The Mutt’S Nuts
Iluiteq - The Loss Of Wilderness
Indigo De Souza - Any Shape You Take
Isabelle Faust, Alexander Melnikov - Igor F. Stravinsky - Die Geschichte Vom Soldaten
Isabelle Faust, Alexander Melnikov - Igor F. Stravinsky - L'histoire Du Soldat
Isla - The Mediterranean Gardener
Jack In Water - You Don’T Feel Like Home
Jack Wakemen & The Dreamstriders - Visions
Jackboy - Jackboy 2
Jaden - Ctv3: Day Tripper’S Edition
Jason Eady - To The Passage Of Time
Jason Sharp - The Turning Centre Of A Still World
Javier Areal Vélez - Rrrrrrrrrr Tktk
Jay B - Solo:fume
Joakim - Second Nature
Joey Cool - I Tried To Be Normal Once
Joey Joseph - Nite Vibes
John Mellencamp - The Good Samaritan Tour 2000
Kal-El - Dark Majesty
Karellen - Mesrum
Karuna Shinsho - Love Again
La Bonte - Don’T Let This Define Me
Leonard Bernstein - Mass
Lewloh - Michigan/missinghim
Lil Tecca - We Love You Tecca 2
Lil Yachty - Birthday Mix 6
Lindsay Munroe - Frogs And Birds
Low Flying Hawks - Fuyu
Lyle Mays - Eberhard
Macy Rodman - Unimaginable Animals
Madeleine Peyroux - Careless Love (Deluxe)
Madi Diaz - History Of A Feeling
Maisie Peters - You Signed Up For This
Marc Johnson - Overpass
Marcel Sletten - Vicious Kisses
Marisa Anderson And William Tyler - Lost Futures
Matt Jaffe - Kintsugi
Maty Noyes - The Feeling’s Mutual
Meedon - Purge
Michael Ray - Higher Education
Mikaela Finne - Time Stands Still
Mike Donehey - Flourish
Miles Wesley - Here Goes Nothing
Milosz Magin - Zal (Lucas Debargue, Gidon Kremer, Kremerata Baltica)
Mirabai Ceiba - The Quiet Hour
Mo3 - Shottaz 4Eva (Deluxe)
Modern English - After The Snow: Live From Indigo At The O2
Modern Rites - Monuments
Molly Herron - Through Lines
Moon Unit - Dinosaurs And Everything In Between
Morray - Shottaz 4Eva
Must Die! - Crisis Vision: Redux
Nitty Scott - Jiggy Mami
Ohgeesy - Geezyworld
Oneus - Black Mirror
Opus Orange - Object Lessons
Osi And The Jupiter - Stave
Our Place Of Worship Is Silence - Disavowed, And Left Hopeless
OutKast - Atliens (25th Anniversary Deluxe Edition)
Ouzo Bazooka - Dayla
Oxygen Destroyer - Sinister Monstrosities Spawned By The Unfathomable Ignorance Of Humankind
Phinehas - The Fire Itself
Qrtr - Infina Ad Nausea
Robert Aiki Aubrey Lowe - Candyman (Original Motion Picture Soundtrack)
Ruin - Spread Plague Death
Různí - Greatest Ever Soul & Disco
Různí - Homeroom (soundtrack)
Sculptured - Liminal Phase
Smash Into Pieces - A New Horizon
Snowy Band - Alternate Endings
Sonta - Chocolit
Steve Gunn - Other You
Stray Kids - Noeasy
Straytones - Magic Green River Swimmin’ & Stunning Tarzanka Experience
Sugar Horse - The Live Long After
Suzanne Santo - Yard Sale
Takida - Falling From Fame
Teenage Bottlerocket - Sick Sesh!
Ten Years After - 1967-1974 (Box)
The Bronx - The Bronx Vi
The Bug - Fire
The Faux Paws - The Faux Paws
The Immediate Family - The Immediate Family
The Kooks - Inside In / Inside Out (15th Anniversary Deluxe Edition)
The Mommyheads - Age Of Isolation
The Poppermost - Hits To Spare
Thief - The 16 Deaths Of My Master
Threshing Floor - Threshing Floor
Thyrfing - Vanagand
Tim Easton - You Don’t Really Know Me
Toxic Ruin - Nightmare Eclipse
Transport League - Kaiserschnitt
Veil Of Conspiracy - Echoes Of Winter
Velvet Starlings - Technicolour Shakedown
Venues - Solace
Verivery - Series 'o' Round Ii: Hole
Voces8 - Infinity
Water From Your Eyes - Structure
Web Web - Web Max
Westside Gunn - Hitler Wears Hermes 8: Sincerely, Adolf
Wizkid - Made In Lagos (Deluxe)
Wormwood - Arkivet

Vychází na vinylu:
Baba Ali - Memory Device
Bad Suns - Disappear Here (Vinyl Reissue)
Balance And Composure - Light We Made (Vinyl Reissue)
Barenaked Ladies - Maroon (20th Anniversary)
Beach Boys - Feel Flows The Sunflower & Surfs Up Sessions 1969-1971
Beata Hlavenková - Zátopek (soundtrack)
Becky Hill - Only Honest On The Weekend
Bendik Giske - Cracks
Big Country - Buffalo Skinners
Boris - Flood (Vinyl Reissue)
Boris - No (Vinyl Reissue)
Bram Weijters’ Crazy Men - The Return
Breeze - Only Up
Brian Setzer - Gotta Have The Rumble
Cold Hart - Every Day Is A Day
Comet Control - Inside The Sun
Česká Filharmonie, Symfonický Orchestr Hl. M. Prahy Fok, Charles Mackerras - Dvořák: Symfonie Č. 8 A 9, Legendy, Slovanské Tance (Supraphon)
Danko Jones - Power Trio
Enemy Inside - Seven
Evan Wright - Sound From Out The Window
Ex Deo - Thirteen Years Of Nero
Eyedress - Mulholland Drive
Field Guide - Make Peace With That
Field Works - Maple, Ash, And Oaks: Cedars Instrumentals
Foodman - Yasuragi Land
Grayscale - Umbra
Halsey - If I Can't Have Love, I Want Power
Hooded Menace - The Tritonus Bell
Chubby And The Gang - The Mutt’s Nuts
CHVRCHES - Screen Violence
Iluiteq - The Loss Of Wilderness
Indigo De Souza - Any Shape You Take
J. Cole - The Off-Season
Jason Sharp - The Turning Centre Of A Still World
Jinjer - Wallflowers
Joakim - Second Nature
Kat Von D. - Love Made Me Do It
Kenny Garrett - Sounds From The Ancestors
Kiefer - When There’s Love Around
Lil Skies - Unbothered
Low Flying Hawks - Fuyu
Madeleine Peyroux - Careless Love (Deluxe)
Madi Diaz - History Of A Feeling
Marisa Anderson And William Tyler - Lost Futures
Mastodon - Fallen Torches
Mega Bog - Life And Another
Modern Rites - Monuments
Mouse Rat - The Awesome Album
Neal Morse Band - Innocence & Danger
Nils Petter Molvaer - Stitches
Nite Jewel - No Sun
Pavol Hammel, Radim Hladík, Marián Varga - Labutie Piesne
Robben Ford - Pure
Seong-Jin Cho - Frédéric Chopin: Piano Concerto No. 2, Scherzi
Smash Into Pieces - A New Horizon
Sons Of Alpha Centauri - Push
Southern Avenue - Be The Love You Want
Steve Gunn - Other You
Supergrass - In It For The Money (2021 - Remaster - Deluxe Expanded Edition)
Takida - Falling From Fame
Teenage Bottlerocket - Sick Sesh!
Tesseract - Portals
Thalia Zedek Band - Perfect Vision
The Anniversary - Your Majesty (Vinyl Reissue)
The Faux Paws - The Faux Paws
The Kooks - Inside In / Inside Out (15th Anniversary Deluxe Edition)
The Poppermost - Hits To Spare
Thief - The 16 Deaths Of My Master
Tim Easton - You Don’T Really Know Me
Toxic Ruin - Nightmare Eclipse
Turnstile - Glow On
Water From Your Eyes - Structure
Web Web - Web Max
With Confidence - With Confidence

EP:
Andrew Krull - It All Goes
Aradia - Soar
Arjuna Oakes & Serebii - First Nights
Bayli - Stories From New York
Bicentennial Drug Lord - Bdl
Born Without Bones - Pictures Of The Sun
Bvdlvd - Scorpio
Container - Creamer
Elohim - Journey To The Center Of Myself Vol. 2
Erose - Unrealistic
Feng Suave - So Much For Gardening
Joey Trap - The King Counting Racks
Kabir Sehgal - Threshold
Lawson Hull - Hangin’ Out With Cowboys
Mazie - The Rainbow Cassette
Ocie Elliot - A Place
Rakhi Singh - Quarry
Ravenlight - Intermission
Rival Order - Beyond The Ashes
Roxy Girls - Roxy Girls Are In The Drink
Sadie Campbell - Darkroom
Su Lee - Box Room Dreams
Tré Burt - You, Yeah, You
Tsha - Onlyl
Wilder. - Bad Bad Luck

Reedice:
Angel Canales - Sabot
Buck Owens & The Buckaroos - I Wouldn’t Live In New York City
Buck Owens & The Buckaroos - The Kansas City Song
Buck Owens & The Buckaroos - Your Mother’s Prayer
Makoto Kubota & The Sunset Gang - Hawaii Champroo
Pavol Hammel, Radim Hladík, Marián Varga - Labutie Piesne
Supergrass - In It For The Money (2021 - Remaster - Deluxe Expanded Edition)
Thalia Zedek Band - Been Here And Gone

NÁZORY
  • .. (jarecek, 01.09.2021 10:05) Reagovat

    novej molvaer dobrej .. the bug usel.

  • Leprous, výborná hudba... (Fimi, 01.09.2021 13:53) Reagovat

    Leprous, výborná hudba

  • If I Can't Have Love, I Want Power (RoyalMusicStar1, 01.09.2021 17:04) Reagovat

    Halsey nám dala zatím její nejlepší album a jedno z nejlepších tohohle roku. Proč tu není recenze?

    • Re: If I Can't Have Love, I Want Power (Anonym, 01.09.2021 19:09) Reagovat

      Na to je ještě brzo.

  • To je úroda (Doktor Slovo, 02.09.2021 00:11) Reagovat

    Leprous, Pospíšil,Neal Morse Band...Super.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Nový singl Luboše Pospíšila "Dál cestu znám" je předzvěstí věcí příštích (23.04.2024 18:37)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Video: Becky Hill dává v "Outside Of Love" taneční hudbě duši (02.04.2024 18:53)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Rapem ovládanou top desítku českého albového žebříčku osvěžili Ariana Grande a Judas Priest (21.03.2024 19:30)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Becky Hill v živáku "Never Be Alone" ukazuje, proč ovládne letošní Beats For Love (18.03.2024 13:55)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Queen Adele Kabát Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu