V Olejomlýnském parku tvoří umělci, jejich sochy budou zdobit pět vybraných míst ve městě
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Živly, to je téma letošního Sochařského sympozia, které právě probíhá v Olejomlýnském parku. Ze všech kmenů vzniknou pod rukama umělců Romana Křeliny, Josefa Zedníka, Tomáše Veselého, Zdeňka Rady a Karla Gyurjana sochy.

Olejomlýnský park se od 30. srpna znovu stal dějištěm Sochařského sympozia. To na stejném místě zakončí 4. září od 15 hodin vernisáž výstavy vzniklých výtvorů. Slavnost, na niž jsou srdečně zváni všichni milovníci umění, doprovodí svým zpěvem písničkářka Adéla Radimcová.

Sochy vytvořené na sympoziu pak budou zdobit pět vybraných míst ve městě: zahradu synagogy, Svojsíkovy sady, louku pod zámkem Červený Hrádek, areál Kludského vily a ostrůvek na zámeckém rybníku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru