Hlavní obsah

Boratova dcera chystá romantickou komedii v Itálii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maria Bakalova, mladá bulharská herečka, která ztělesnila Boratovu dceru, směřuje k romantickému žánru. Připravuje svůj první rom-com pod názvem Honeymoon s britským režisérem Deanem Craigem.

Foto: Profimedia.cz

Maria Bakalova

Článek

Ještě nedávno zcela neznámá Maria Bakalova byla po pokračování Borata nominována i na Oscara. S Craigem má v nejbližších dnech natáčet romantickou komedii v Římě a v Benátkách.

Dean Craig je mimo jiné autorem oceňované komedie Horší než smrt z roku 2007. Odehrávala se na pohřbu hlavy rodiny, kde se jeden z přítomných rozhodne nebýt pokrytcem a odhalí pravdu o jeho minulosti. Temná rodinná tajemství však mnohým neudělají radost. Dále režíroval třeba komedii Láska, svatba, zas a znova.

Borat: Dodatečné reportáže míří na Amazon, trailer je venku

Film

Bakalova má nyní hrát Sáru, která vyrazila s manželem na romantický pobyt v Itálii, ale neustále je otravuje jeho osamělý nejlepší kamarád, který nakonec dovolenou zcela zničí. V dalších rolích hrají Pico Alexander, Asim Chaudhry a Lucas Bravo.

Podle Marie je to oddechová komedie, která je v dnešní době potřeba. „Myslím, že po skoro dvou letech pandemie všichni hledáme něco, co by nám zvedlo náladu a pomohlo nám uniknout z našich bytů,“ uvedla mladá herečka.

Reklama

Výběr článků

Načítám