Youtuber Hruška známý ze StandaShow spouští internetovou Talk TV, slibuje rozhovory do hloubky

1. září 2021

Český online prostor obohatil další projekt stojící zejména na mluveném slovu. Influencer Stanislav Hruška, který je známý zejména svými rozhovory pod hlavičkou StandaShow, spustil úderem 20. hodiny nový projekt Talk TV. Jeho tým o něm mluví jako o „Netflixu pro video podcasty“.

„Chtěli jsme něco jako Netflix, ale s méně seriály a více informacemi,“ uvedl při příležitosti spuštění Talk TV Stanislav Hruška a dodal: „Předplatné je jediný model, který tvůrcům obsahu umožňuje vytvářet skutečně kvalitní a nezávislý obsah, bez reklam a bez vnějších tlaků. Ale to, že dnes diváci musí své oblíbené tvůrce podporovat jednotlivě, nepovažuji za dlouhodobě udržitelné.“

Veškerý obsah Talk TV je dostupný pouze předplatitelům, a to za 159 korun měsíčně. Na rozdíl od platforem typu Patreon nebo HeroHero se ale uživatelé za své předplatné dostanou ke kompletní nabídce nové služby. „Na Patreonu získáte za jediné předplatné přístup pouze k jednomu tvůrci. Internetové televize typu Netflix nebo Amazon Prime se zase soustředí hlavně na seriály a filmy. Talk TV si bere to nejlepší z obou světů,“ přiblížil Hruška.

03322322.jpeg

Jedním z pořadů, které nová internetová televize představí, je i Hruškova StandaShow, pořad, do kterého si moderátor pravidelně zve politiky nebo osobnosti veřejného života. Dále se na Talk TV objeví například novinář Leoš Kyša s pořadem Jadrná věda, Jaromír Möwald a Naomi Adachi s formátem Jarda versus Naomi nebo cestovatel Vladimír Váchal, který se bude „Za hranicí“ ptát na to, jak se žije Čechům v zahraničí.

Zástupci nové internetové televize pro portál Digitální rádio potvrdili, že do budoucna počítají pochopitelně se zpřístupněním obsahu Talk TV i prostřednictvím aplikací pro chytrá zařízení, aktuálně ale nejde o prioritu. „V současné době se soustředíme primárně na ladění webové verze pro uživatele, ale aplikace pro Apple TV, Android TV i pro iOS a Android plánujeme určitě také, v řádu několika měsíců,“ potvrdil naší redakci přímo Stanislav Hruška.

autor: lukpo
Spustit audio

Související