Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Diváci opět nakládají 1. misi: "Naprostá neznalost prostředí, hloupost..."

Herci seriálu 1. MISE.
Zdroj: Se svolením TV Prima
seriál

Nový primácký seriál 1. mise diváci nepřijali zrovna vlídně. Nový televizní počin, který sleduje výcvik dvanácti mladých lékařů, určených pro nasazení do prestižního mezinárodního oddílu, to poprvním díle shchytal ze všech stran. Ani druhý díl v tomto nepřinesl změnu a divái opět neskrývali své rozčarování.


Seriál televize Prima 1. mise, vykreslující vojenské lékaře, kteří jsou nejen profesionálové každým coulem, ale i lidé z masa a kostí, si při svém uvedení v neděli srdce diváků nezískal. Padala slova o "přepínání na Netflix" nebo že ho vydrželi sledovat jen "do první reklamy".

Ani druhý díl, vysílaný ve středu na tomto trendu nic nezměnil. "Bože, to nemůže někdo dohlédnout, aby byli aspoň ustrojení tak jak mají být?" píše znechucená divačka pod jménem Chilli JakoMalina. "Myslí tohle "tvůrci" seriálu opravdu vážně, nebo si z nás dělají prd"l ??? ... naprostá neznalost prostředí, hloupost, kreténismus a dehonestace lidí, o kterých by to asi mělo být ... už ani minutu...," neskrývá své zhnusení z úrovně pořadu Standa Prášek.

"Každému by měli dát za sledování mobil"

Další přizvukují: " Tak co říkáte na druhý díl? Ten Dolanský to děsně přehrává, za mě bohužel fakt průser," píše Bobby Kane. "Manžel jezdil do Afghánistánu na mise, jednou i jako zástupce vedoucího polní nemocnice. Toto je výsměch jeho povolání," dodává pak svou osobní zkušenost Dagmar Lepková.

Na paškál si někteří vzali i soutěž, kterou se Prima snaží ke sledování 1. mise nalákat: "Tak to je síla - všechny diváky to zklamalo a tak si udělali něco jako soutěž - budeš se koukat a můžeš vyhrát. Podle mě by měli každému dívajícímu dát např. mobil. Moc by je to nestálo," dovedla kritiku na další level Jindřiška Ciprová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy