Hlavní obsah

Tarotoskop na září: Co čeká vaše znamení?

Foto: SunKids, Shutterstock.com

Foto: SunKids, Shutterstock.com

Reklama

Září je takový nástupní měsíc. Děti znovu usednou do lavic a počasí opět ovládne podzim. Nelze odhadnout, zda nás čeká babí léto, anebo pořádné podzimní plískanice, ale co vás v září čeká, vám mohou napovědět karty.

Článek

Úplněk bude 21. září a téměř se sešel s o den pozdější podzimní rovnodenností. Na obloze Měsíc zazáří ve znamení Ryb, a tak pozor: jestli vám o úplňku nálady létají nahoru a dolů jako na horské dráze, budete k tomu ještě náchylnější. Ryby zvyšují úplňkovou citlivost, tak važte slova a držte emoce na uzdě. Buďte opatrní na chodidla a kotníky. Těžko říct, jestli bude ještě počasí na dlouhé pěší túry, ale pokud ano, choďte opatrně a dívejte se pod nohy.

Co přinese září vašemu znamení, to prozradily tarotové karty.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Eso holí: Věříte na lásku na první pohled? Právě ta čeká singly, pokud před ní nezavřou oči. Zadaní nahlédnou svůj vztah jinak, dodají mu energii a nakopnou ho novým směrem.

Zdraví – Slunce: Po zdravotní stránce se budete cítit naprosto fit, dobře, ba přímo skvěle. Jestli vás trápí nějaké dlouhodobé problémy, jste teď na nejlepší cestě ke kompletnímu uzdravení.

Práce – 3 poháry: Ve vašem pracovním kolektivu bude všechno v nejlepším pořádku. Jedete na jedné vlně, podobně přemýšlíte a užíváte si dobré časy, tak si to zapamatujte, až přijdou ty horší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 2 hole: Toto je karta konfliktu – vaše vztahy nebudou v tomto měsíci žádná pohádka. Musíte učinit rozhodnutí, do kterého se vám nebude chtít. Rozsekněte to, uleví se vám!

Zdraví – Hvězda: Dejte si pozor na úraz, zvláště vaše kotníky jsou náchylné na zlomeniny a pohmožděniny. Naučte se chodit správně a opatrně. Jinak bude vaše kondice na jedničku.

Práce – Blázen: Objeví se před vámi nové možnosti, skočte do nich rovnýma nohama. Nebojte se být nekonvenční a otevřete se novému, příležitosti na nikoho nečekají, tak je využijte.

Foto: lzf, Shutterstock.com

Úplněk ve znamení Ryb značí, že kotníky a chodidla budou citlivější na úrazy. A Býky varují navíc i karty!Foto: lzf, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Královna pentaklů: Zaměřte se na současný vztah, dokažte věrnost a stálost, partner či partnerka je teď rozhodně potřebují. Udržujte dobrou náladu a buďte spolehlivou oporou.

Zdraví – 6 holí: Na svém zdravotním stavu pracujete – pokračujte v tom, budete sklízet ovoce. Jste v kondici, cítíte se skvěle a vaše tělo je vám vděčné za péči, kterou mu věnujete.

Práce – 9 mečů: Moc se nevyspíte, čeká na vás kopec stresu a bohužel i problémů, které bude třeba vyřešit a napravit. Snažte se zachovat chladnou hlavu, jinak se začnou chyby řetězit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Páže mečů: Hrozí vám převážně zataženo – malicherné konflikty a hádky způsobené podzimně deštivou situací. Myslete na to a zbytečně nerozdmýchávejte nikam nevedoucí spory.

Zdraví – Svět: Přepadnou vás chmury spojené se stárnutím. Zapomeňte na to, není proč si dělat vrásky, stárnutí je přirozený proces a vy ho musíte přijmout. Nestresujte se kvůli tomu příliš.

Práce – Mírnost: Držte se v pozadí, nesnažte se hlásit o slovo a pozornost v každém okamžiku, dejte vyniknout ostatním. Věřte, že si na to vzpomenou, až budete potřebovat podpořit vy.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 5 pentaklů: Na obzoru jsou velké změny, nezůstane kámen na kameni. O někoho důležitého přijdete, zabolí to, ale nenechte se srazit na kolena. Nemilé období musíte překonat.

Zdraví – 6 pentaklů: Najděte rovnováhu a harmonii. Vaše tělo je už dlouho nevyvážené. Pochopte, že co do něj vkládáte, to se vám vrací. Začněte řešit jídelníček, jinak to nepůjde.

Práce – 8 mečů: Poslední dobou vás všechno tíží a svazuje, máte pocit, že čelíte nesmyslným příkazům. Pocit omezení vás frustruje, jako byste neměli žádné slovo ani pravomoc rozhodovat.

Foto: Rido, Shutterstock.com

Blížence i Lvy čeká těžké období v práci a Raci se zase budou trudit kvůli stárnutíFoto: Rido, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Královna mečů: Karty předpovídají osamělost, která ale nemusí být negativní. Znamená i osamostatnění a emancipaci. Naučíte se fungovat samostatně a najdete svou sílu.

Zdraví – 2 poháry: Tato karta předpovídá problémy s trávicí soustavou a zažíváním. Odlehčete jídelníček a brzy vám bude lépe. Lepšímu trávení napomůže i více pohybu a sportu.

Práce – Vůz: Čeká vás úspěch. Budete sice muset napnout všechny síly, ale dojdete k triumfu, na který dlouho čekáte. Buďte podnikaví a odvážní, štěstí stojí na vaší straně.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Blázen: Odhoďte starosti a obavy a užívejte, co vám život staví do cesty. Každý svůj krok nemusíte dokonale promyslet, nemusíte mít pod palcem každičký detail. Svezte se po vlně.

Zdraví – 5 mečů: Problematickou partií pro vás budou nohy, konkrétně pozor na problémy s křečovými žilami. Navíc začnete toužit po sladkém a nezdravém jídle. Nepoddávejte se tomu!

Práce – 4 poháry: Jste nespokojení, máte pocit, že vaše práce nikam nevede a nic vám nepřináší. Necítíte se naplněně. Možná se na obzoru rýsuje šance – jen vy ji ještě nevidíte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 8 pentaklů: Ve vztazích postupujete s neobvyklou zdrženlivostí – držte se tohoto přístupu a vášně nechte bublat pod pokličkou. Soustřeďte se na to, kam se chcete posunout.

Zdraví – Poslední soud: Čeká vás nějaké řešení a vyřizování, budete muset oběhat pár lékařů a vyřešit věci, které jste dlouhodobě odsouvali do pozadí. Poučte se a příště to nedělejte.

Práce – 8 pohárů: Přichází chvíle loučení, kdy s těžkým srdcem opustíte něco, do čeho jste vložili hromadu energie. I to k životu a práci patří a za chyby se platí. Příště budete moudřejší.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 7 pentaklů: Proberte se! Vztahy nejsou zadarmo, je potřeba do nich vkládat úsilí a rozvíjet je. Usnuli jste na vavřínech, tak se zase vzbuďte a začněte lidem okolo věnovat energii.

Zdraví – Blázen: Září vás rozhodně překvapí něčím neočekávaným – může jít jak o neplánované těhotenství, tak třeba úraz. Nic s tím nenaděláte, jen zkrátka buďte připraveni na nečekané.

Práce – 10 pohárů: Pořádně jste si mákli, ale teď budete sklízet plody svého snažení. Radujte se z hotového, dopřejte si pocit naplnění a užijte si ho, než se vrhnete do nových projektů.

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock.com

Střelce čeká veliké překvapení. Bude to úraz, nemoc, nebo těhotenství? Anebo třeba nečekané vyléčení ze současných neduhů...Foto: Pixel-Shot, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Viselec: Věci zaběhly příliš do rutiny a vy se nudíte. Vaše vztahy stojí na místě, není v nich žádný nový impulz ani vzrušení. Tak něco udělejte, než vaše vazby uhnijí, to přece nechcete.

Zdraví – Císař: Buďte zodpovědní a opatrní, zdraví vám to vrátí. Objednejte se na prohlídky, které dlouho odkládáte. Je to nepříjemné, ale jedině tak lze předejít vážnějším problémům.

Práce – 9 pentaklů: Bude se vám finančně dařit a peníze se jen posypou. Dopřejte si za odměnu třeba krásnou dovolenou, máte na to a zasloužíte si ji. Materiálně vám nebude nic chybět.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 6 pohárů: Vynoří se starý známý z dávné minulosti. Cítíte se s ním bezpečně a klidně, protože ho dobře znáte a máte pocit, že vás ničím nepřekvapí. To však může být jen iluze.

Zdraví – 4 poháry: Čeká vás psychicky náročné období, hrozí vám chmury a stavy, kdy se vám nic nechce a všechno působí složitě. Nepoddejte se tomu, obklopte se přáteli a vydržte.

Práce – Páže holí: Do cesty se vám připlete zajímavý návrh a nadchne vás. Projevte odvahu i upřímný zájem a pusťte se do díla, mohlo by předurčovat úspěch během následujících měsíců.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Mírnost: Vaše vztahy budou v neobvyklé harmonii, užijte si období, kdy nikdo neprudí. Dělejte kompromisy, je-li to třeba, přizpůsobení není projevem slabosti, ale naopak dospělosti.

Zdraví – 10 pentaklů: Naštěstí se vám nebude dít vůbec nic zajímavého – a to je po zdravotní stránce vždycky výhra. Tak dělejte dál to, co děláte, protože to pro vás zjevně funguje.

Práce – Velekněz: Objeví se problém, se kterým si sami neporadíte, protože to není váš obor. Požádat o pomoc není ostuda. Spolkněte hrdost a najděte si mentora, který vám vše vysvětlí.

Reklama

Načítám