Hlavní obsah
Článek

Její jméno patřilo v 90. letech k nejznámějším. A Monica Lewinská (48) o sobě opět dává vědět. Dorazila totiž na slavnostní uvedení druhé série show American Crime Story: Impeachment, která pojednává o jejím poměru s americkým prezidentem Billem Clintonem.

Nutno podotknout, že bývalá stážistka z Bílého domu vypadala bezvadně a rozdávala úsměvy na všechny strany. Lewinskou ztvárnila v seriálu Beanie Feldstein, které Monica na akci stála hrdě po boku.

Mezi dalšími hvězdami, které na akci zavítaly, byly Sarah Paulson, jež ztvárnila Lindu Tripp (ta si tajně nahrávala rozhovory s Lewinskou o jejím milostném poměru s Clintonem a poté je předala policii), a samozřejmě Clive Owen, jenž si zahrál prezidenta Clintona. V rolích byste ale Paulson ani Owena nejspíš nepoznali.

Desetidílná série zachycující jeden z největších skandálů v historii USA má zatím smíšené hodnocení, kritici nicméně opěvují herecké proměny a výkony. Jak to hvězdám na slavnostním uvedení slušelo, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám