Podpásovka pro Daru Rolins: ZPĚVAČKA V EXEKUCI?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Podpásovka pro Daru Rolins: ZPĚVAČKA V EXEKUCI?!

Dara Rolins za volantem bílého SUV, v němž bourala.
Dara Rolins za volantem bílého SUV, v němž bourala. (Profimedia.cz)

Od vážné nehody zpěvačky Dary Rolins (48), při které přišel souhrou nešťastných okolností o život Jindřich Rotrekl (✝63), uplynulo už 11 let. Právník pozůstalých ale tasí další špinavý trumf.

Nová kniha právního zástupce rodiny Rotreklových Karla Frimla se s Darou nemaže. Friml v ní popisuje, jak Rolins odmítla rodině zaplatit tučné odškodné.

VIDEO: Zpověď zoufalé vdovy o dopravní nehodě, při níž zemřel její manžel

Video se připravuje ...

 „Ani jedna, ani druhá, ani třetí upomínka (dokonce s dodejkou, aby určitě došla) ji nepřivedla k tomu, aby našla cestu do pojišťovny. Nezbývalo tedy nic jiného než to, co nakonec musí udělat každý věřitel, když dlužník nechce zaplatit: podá návrh na exekuci,“ popisuje Friml.

„Protože řidička ani její právní zástupci nedokázali včas a řádně zajistit, aby podle soudních rozhodnutí bylo odškodné zaplaceno, stálo ji to na nákladech exekucí statisíce navíc. Z vlastní kapsy a zbytečně,“ píše dále.

Rolins samozřejmě nenechala věc bez reakce. Útok na svoji osobu komentovala slovy: „Je mi líto, že po tolika letech má někdo potřebu se k tomuto případu zas a znovu vracet. Nemám jediný důvod obhajovat se, či vyvracet ty nesmysly o tom, co jsem měla a nezaplatila. Na to, abych odmítla nařízení soudu, jsem malý pán a právníci moc dobře vědí, kolik peněz a komu jsem v rámci této události, která se táhla šest let, podle soudního usnesení zaplatila,“ řekla již dříve Super.cz a dodala, že za přibarvením případu a zpochybněním naplnění jejích povinností vidí spíše Frimlovu snahu knihu skrze její známé jméno jen lépe prodat. 

Dara od soudu odešla s tříletou podmínkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
3. 9. 2021 • 20:18

Ona se diví, že "po tolika letech má někdo potřebu se k tomuto případu zas a znovu vracet". Řekl někdo té samolibé pseudopěvkyni, že odkrouhla člověka? Že zbavila jiného člověka života?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.