Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůSportFotbalLitoměřicko slaví po vyhrané bitvě v Pokraticích postup do druhého kola Poháru...

Litoměřicko slaví po vyhrané bitvě v Pokraticích postup do druhého kola Poháru dospělých ÚKFS

Pokratice – Litoměřicku se zatím v podzimní části Krajského přeboru dospělých Ústeckého kraje výsledkově daří a v tabulce mu patří druhá příčka.

První kolo Poháru dospělých ÚKFS 2021/2021 ho přivedlo na hřiště lídra 1. B třídy dospělých skupiny A, kterým je po čtyřech odehraných kolech stále stoprocentní TJ Sokol Pokratice-Litoměřice. Hosté se bleskově ujímají vedení, ale neméně rychle je vyrovnáno. Těsně před odchodem na přestávku a brzy po ní se trefuje David Šraga, který završuje hattrick. O minutu později snižuje na rozdíl jediné branky Kormunda, ale vyrovnat se domácím v následujících minutách nedaří. Litoměřicko se tak po vydřené těsné výhře může radovat z postupu do druhého kola.

Již v šesté minutě otevírá gólový účet tohoto pohárového duelu Šraga, který rozehrává svůj střelecký koncert. V deváté minutě končí zápas pro zraněného Duru, kterého nahrazuje Novotný. V desáté minutě se daří vyrovnat aktivnímu Marčaníkovi. V dalších minutách roztáčí sudí Lesák karetní mariáš. Ve 40. minutě vrací Šraga svým druhým gólem vedení na stranu favorita Šraga. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:2.

V 57. minutě se znovu trefuje David Šraga, který tak završuje hattrick. V 58. minutě zaznamenává kontaktní branku Kormunda a zadělává tak na dramatickou koncovku. V 89. minutě uděluje hlavní rozhodčí osmou a devátou žlutou kartu. Domácím nelze upřít snahu, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Litoměřicko se tak po těsné výhře 2:3 raduje z postupu do druhého kola Poháru dospělých ÚKFS.

TJ Sokol Pokratice-Litoměřice – FK Litoměřicko A   2:3 (1:2)

Branky: 10. Marčaník, 58. Kormunda – 6. Šraga, 40. Šraga, 57. Šraga. Rozhodčí: Petr Lesák – Patrik Jansa, Pavel Dobrý. ŽK: 38. Vlašič, 39. D. Brůža, 89. Marčaník – 18. Matějka, 21. M. Marič, 50. Grunert, 65. Zákravský, 78. Hájek, 89. Holub. Diváci: 250.

TJ Sokol Pokratice-Litoměřice: Došek -Dufek,Bader, Vlašič,Janča – Polášek (46:. Cíl), D. Brůža (75. Macel), Procházka (24. Pohl),Novák – Kormunda,Marčaník. Trenéři:  Eduard Procházka, Antonín Marčaník, Marek Balušík.

FK Litoměřicko A: Holub – Rapavý (68. Januška), Matějka, Hájek, Dura (9. M. Novotný) – Hranička (79. Hnát), M. Marič, Grunert, Zákravský – Šraga – Flégl (68. Pocner).  Trenér: Štefan Knapík.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací a sportovních článků najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -