Poslední srpnový víkend se konalo mistrovství České republiky v LRU feeder – Cresta Cup. Je to otevřené mistroství ČR jednotlivců, žen a tříčlenných družstev. Závod se konal na revíru Labe 9 číslo 441025 MO Litoměřice (Labe Mlékojedy). Závod měl dvě pětihodinová kola.

Inzerce

Základní informace o závodu

Hlavním sponzorem mistrovství ČR 2021 je značka rybářských potřeb pro feeder a plavanou – Cresta. Ředitelem závodu byl Novák Zdeněk, garant závodu David Sigmund.
Technické zabezpečení zajistila MO ČRS Litoměřice.

Podrobnosti o závodu si můžete prohlédnout v propozicích zde.

Výsledky Mistroství ČR 2021

Celkově se závodu účastnilo 36 tříčlených týmů, tedy 108 závodníků.

Mistrem ČR 2021 v jednotlivcích je Jaroslav Peterka, který získal nejnižší možný součet bodů 2 za sektorová vítězství v obou kolech a měl CIPS 53 650.

Druhé místo v jednotlivcích obsadil Ondřej Hájek a na třetím místě skončil Ladislav Konopásek. Oba se součtem 3 a rozdílem pouze ve váze.

Mistry ČR v týmech pro rok 2021 se stal tým River feeder team Maver MO P9 Vysočany v sestavě Ondřej Hájek, Jaroslav Peterka a Radek Holčák.

Druhé místo v týmech získal tým All Stars Team Comic Pardubice ve složení Pepa Konopásek, Ladislav Konopásek a Petr Klásek.

Třetí místo patří týmu Lázeňští Šviháci v sestavě Marek Šmitmajer, Jiří Krakowitzer, Luboš Mlčák.

V kategorii žen zvítězila Nela Králová. Na druhém místě se umístila Kateřina Štěrbová. A třetí místo obsadila Vladimíra Nováková.

Gratulujeme všem vítězům!

Kompletní výsledky jsou zde:

Výsledky jednotlivci (pdf)

Výsledky týmy (pdf)

Fotky ze závodu

 

Ohodnoťte článek: 1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1 hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading...
Inzerce

PŘIDAT KOMETNÁŘ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno