„Potkala jsem bejvalýho spolužáka, s ním jsem vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi 14 dní nebo tři týdny po Výměně,“ svěřila se dříve Lucie v rozhovoru pro Novaplus  a nikoho tak nepřekvapilo, že opustila Standu a stala se Michalovou ženou.

Jejich láskyplný vztah pár poměrně intenzivně dokumentuje na sociálních sítích, kde si neustále vyznávají lásku. Teď se ovšem v jejich zamilovaném soužití objevila trhlinka. „Jedna k*áva z tik toku se snaží dostat Michala, ale mě už je to jedno, rozhodnutí je na něm,“ informovala sledující jejich profilu naštvaná Lucie.

A její rozhořčení je více než pochopitelné. S mužem, který byl v roce 2008 odsouzen ke 12 letům vězení za vraždu pod vlivem marihuany a alkoholu, má totiž velké plány. Ráda by s ním zplodila další dítě, tento plán ovšem prozatím zhatily její zdravotní problémy a zdá se, že Michalova nerozhodnost jejich plánům na společného potomka také příliš nenahrává.

Z příspěvků na sociální síti je naprosto jasné, že situace, kdy Lucie neví, jak se její manžel zachová, se jí ani trochu nezamlouvá. „Mně je už úplně všechno jedno,“ tvrdí, ale z jejích příspěvků, které často doplňuje o tklivé zamilované písně, se zdá, že úplně jedno jí to není a proč by také ano – vždyť doposud s Michalem dávali na odiv svou lásku a zdálo se, že jejich vztahu nemůže nic ublížit.

Video: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
23 fotografií