Celebrity

3. září 2021 06:05

Gabriela Kolinová

Martin Donutil ukázal exotickou přítelkyni. Ta nejprve oťukla tatínka herce

Herec Martin Donutil a Sára Affašová spolu tráví čas nejen v divadle, ale i v soukromí. Pár tvoří už rok a nemohou se jeden druhého nabažit. Syn Miroslava Donutila je exotické herečce s česko-syrským původem velkou oporou. Od puberty ji totiž trápí zdravotní potíže, které musela řešit operací. Zároveň se nestydí o ženských problémech mluvit veřejně.

Poprvé se Sára a Martin viděli před dvěma lety na čtené zkoušce představení Smrt obchodního cestujícího, ale jiskra přeskočila o rok později při zkouškách inscenace Vojna a mír. Nedávno spolu začali bydlet a už dávno jeden druhého představili rodičům. Sára prozradila, že s tatínkem svého partnera, hercem Miroslavem Donutilem, se znají déle. „My spolu s tatínkem hrajeme. Známe se dobře,“ prozradila sedmadvacetiletá herečka v pořadu Showtime. Na dotaz, zda bylo dobré si nejprve oťuknout tatínka, odpověděla se smíchem: „Jo, pak teprve syna.“ „To nebudu komentovat,“ reagoval Martin, mladší ze synů Donutila.

Martin Donutil: Na děti je času dost. Jsme ještě mladí

Na rodinu prý ještě pomyšlení nemají. „Myslím, že je ještě brzo, jsme mladí a nevydovádění,“ přiznal Martin. Sára se netají tím, že nebere antikoncepci, protože má na ni svůj názor, ale také otevřela na sociálních sítích téma gynekologických problémů mladých děvčat. Sama jimi od šestnácti let trpěla. „Polycystický vaječníky, praskání cyst, děložní čípek,“ vyjmenovala gynekologické potíže, které ji trápily. Na internetu zaznamenala velmi potitivní reakce žen. „Zvedla se obrovská vlna reakcí. Holky byly rády, já jsem taky zpětně ráda, že jsem to otevřela,“ vysvětlila.

Nedávno podstoupila operaci vaječníku. „Teď je to v pořádku, upravila jsem posledních pár týdnů jídelníček a zkouším, jestli to pomůže i k tomu, aby se cysty nevracely. Mám bezlepkovou a bezsacharidovou dietu, což se mnou drží i Martin, je statečný,“ prozradila.

Martin a Sára společně hrají v inscenaci Diktátor a Vojna a mír. A co tyhle dva nejvíc spojuje? „Já bych řekl, že humor,“ uznal mladý Donutil. Společných koníčků prý tolik nemají. „Já třeba rád hraju na počítači a to se Sáře moc nelíbí,“ vysvětlil. „Do toho jsem fanoušek sci-fi. Vybírat film nám většinou trvá tak dlouho, že se na žádný nakonec nepodíváme. Humor nás spojuje a protiklady nás zocelují,“ shrnul s humorem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.