Přejít k hlavnímu obsahu

Školá volá! Celebrity se pochlubily svými dětmi, kteří se vrací do školy. Eva Decastelo, Leoš Mareš nebo Simona Krainová zvěčnili své děti na památku

Info ikona
Eva Decastelo

Začátek školy je velká událost pro celou rodinu, nejen pro malé děti. České celebrity se nemohly ubránit a pochlubily se svými školáky na sociálních sítích. Podívejte se, jak to slušelo dětem Evy Decastelo, neboj jak se těší do školy synové Leoše Mareše.

Roman Vojtek

Herec Roman Vojtek vedl svého syna poprvé do školy a společnou fotku doplnil o krásný popisek: "Nevím, kdo z nás byl víc nervózní a rozechvělý. Ale jedno je jisté… něco se v jeho/našem životě uzavřelo a něco nepoznaného ho čeká. Moc ti Benďo, vám všem prvňáčkům a taky rodičům přeju, aby vám škola, učení a noví kamarádi přinesli jen to nejlepší pro váš život. Takže krásný školní rok, žádné lockdowny, distančky a spoustu poznání a zdraví."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Eva Decastelo

Moderátorka a herečka Eva Decastelo vyvedla své děti do školy a napsala, že už teď se jí stýská. Kamarádka Agáta Hanychová v legraci zareagovala, že jí rozhodně ne. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Michaela Ochotská

Michaela Ochotská vedla svého syna poprvé do školy a jako máma se srdcem na správném místě popřála všem školáčkům, ať se jim daří, a aby tuto novou životní etapu zvládli. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Simona Krainová

Modelka Simona Krainová dojala své fanoušky popiskem u fotky: "Maminko‼️strašně tě miluju a už teď je mi za tebou smutno,přepínám..a pak už se za nima zavřely školní dveře a ve vysílačce se rozhostilo ticho..a ja si najednou uvědomila,jak moc silně jsme srdcem propletený,láskou uvařený☺️je to až patologický...protože oni se smějou a já v autě bulim?‍♀️?tak ať mají i vaše prťata krásný začátek školního roku a my ať to ve zdraví přežijem!"

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Leoš Mareš

Leoš Mareš baví sociální sítě už nějaký pátek. Tentokrát sdílel fotku svých synů a vtipně ji okomentoval slovy: "Chlapci se už evidentně těší na nový školní rok".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

TOP 10 nejkrásnějších mužů na světě

Říká se, že muži jsou z Marsu a pokud i tihle krasavci, tak je Mars opravdu krásná planeta. Podívejte se na 10 nejkrásnějších mužů, kteří okouzlili milion žen po celém světě.
svetzeny.cz

Horoskop: Znamení zvěrokruhu, která jsou ze všech nejneoblíbenější: Lev, Blíženci a Štír

Jestli hledáte příjemnou společnost, měli byste se této trojici vyhnout. Tedy tak to alespoň říká astrologie. Lev, Blíženci a Štír nepatří mezi nejlepší společníky a my vám prozradíme proč.
svetzeny.cz