reklama

Neznámý muž po boku Krobotové odhalen. Václava Havelku nahradil Vlado Bohdan

Čerstvě rozvedená herečka Lenka Krobotáva nelenila a na filmovém festivalu v Karlových Varech se objevila po boku nového přítele. Ze záhadného muže se nakonec vyklubal syn herečky Blanky Bohdanové, fotograf Vlado Bohdan.

Zamilovaná Lenka Krobotová celý večer zářila.
Zamilovaná Lenka Krobotová celý večer zářila. | Foto: Profimedia.cz

Usměvavá herečka Lenka Krobotová se na červeném koberci poslední den karlovarského filmového festivalu objevila po boku nového přítele. Jejich zamilované pohledy byly všeříkající.

Před pár týdny se herečka, známá především z filmu Díra u Hanušovic či seriálu Až po uši, rozvedla s hudebníkem Václavem Havelkou, s nímž má syny Šimona a Eliáše. 

Svobodu si ale moc dlouho neužila a chvíli po rozvodu se vrhla opět do vztahu. Tentokrát si její srdce získal syn herečky Blanky Bohdanové, fotograf Vlado Bohdan, s ním se na veřejnosti poprvé objevila v Karlových Varech.

Dcera divadelního režiséra a herce Miroslava Krobota zatím o čerstvém vztahu nemluví. Jedním z důvodů by mohl být i jeho rodinný stav. Nový přítel Krobotové je zároveň i manžel spisovatelky Zuzany Maléřové, s níž má dceru Alžbětu a syna Jeronýma.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama