Praha 8: Obhájí Perušič se Schweinerem beachvolejbalový titul?

03.09.2021 13:19 | Tisková zpráva

V pražském Beachklubu Ládví v Praze 8 se v neděli 5. 9. 2021 rozhodne o mistrovských titulech v plážovém volejbalu. V mužích jsou jasnými favority olympionici Perušič a Schweiner.

Praha 8: Obhájí Perušič se Schweinerem beachvolejbalový titul?
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

V ženách budou o zlato bojovat při neúčasti Slukové s Hermannovou dvojice Štochlová, Williams, stříbrné z turnaje světové série v Praze s druhou reprezentační dvojicí Kubíčková, Kvapilová. Pro rodiny s dětmi je připraven bohatý program pod názvem Taťka fest. Vstupné je zdarma.

O víkendu 3.-5. září se v pražském Beachklubu Ládví uskuteční Uniqa Mistrovství České republiky v plážovém volejbalu. Startovní listina je nabitá českými esy. Nechybí nejlépe umístěné páry letošního Beach Prague Open – vítězové Ondřej Perušič a David Schweiner a „MK duo“ – Michaela Kubíčková a Michala Kvapilová, které skončily páté. V ženské kategorii zabojují o další cenný kov také stříbrné medailistky z premiérového Brno Beach Open Martina Williams a Marie Sára Štochlová. Na mistrovském turnaji si naopak nezahraje Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová.

Turnaj odstartuje v páteční poledne, semifinálové a finálové zápasy ženské i mužské kategorie se odehrají v neděli. Finálové zápasy začínají v 15.30. Ondřej Perušič láká diváky: „Předpověď počasí na víkend vypadá dobře, takže věřím, že diváci vytvoří výbornou kulisu a my obhájíme titul mistrů České republiky.“ Martina Williams se těší, že zopakuje finálovou účast z turnaje světové série v Brně: „Poslední 3 týdny Česko žilo beachvolejbalem. Věřím, že po dvou turnajích světové série v Praze a v Brně se nám konečně povede vyhrát.“

Anketa

Co si myslíte o slovním útoku Andreje Babiše mladšího?

hlasovalo: 18222 lidí

Turnaj bude mít bohatý doprovodný program. Neděle 5. září 2021 od 14 do 18 hod. pak bude věnována dětem. Po roční pauze proběhne ve spolupráci s městkou částí Praha 8 už pátý ročník Taťka festu – zábavného odpoledne nejen pro tatínky s dětmi. Připravena budou stanoviště s parkourem, judem, beachvolejbalem, lasergame, policií, hasiči aj.

„V krátké době se na kurtech znovu objeví nejlepší čeští volejbalisté, takže o skvělou podívanou nebude nouze. Určitě bude zajímavé, že ten samý den ve stejném areálu se utkají i přihlášené týmy do plážového volejbalu v rámci tradiční akce Sportuje celá Praha 8, kterou městská část pořádá pro veřejnost. A klání na kurtech doplní i program Taťka festu, takže v neděli bude v Beachklubu Ládví skvělý sportovně-zábavný den. A navíc je vstup zdarma,“ řekl starosta Prahy 8 Ondřej Gros (ODS).

Ve spolupráci s Českým rozhlasem a nadací Světluška dojde k setkání olympioniků Perušiče se Schweinerem se seniory v rámci projektu Ježíškova vnoučata. Gabriela Drastichová z nadace Světluška dodává: „Kluci jsou velký sympaťáci a moc se těším na jejich povídání se seniory. Uvidíme, jestli dorazí i Ondrův dědeček, stříbrný medailista z Tokia.“

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…