Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni byli udivení, že vynechala letošní filmový v Karlových Varech. Že se v lázeňském městě mimo oficiální program Aňa Geislerová (48) na pár hodin objevila, se dalo zjistit jen na sociálních sítích herečky a její sestry Ester Geislerové (40).

"Mám teď opravdu hodně práce, takže jsem tam byla jen na dražbu a z výsledku mám velkou radost," svěřila Super.cz Aňa, která za jeden bitcoin, tedy něco přes milion korun, vydražila vonnou svíčku ve prospěch Amnesty International.

S herečkou jsme se setkali na tiskové konferenci k dalšímu filmovému svátku, tentokrát k Mezinárodnímu festivalu pro děti a mládež, který proběhne od 9. do 15. září ve Zlíně. "Také se tam zdržím jen minimálně, ale budou mi odhalovat hvězdu na chodníku slávy a takhle jsem si v dětství život herečky představovala," smála se Aňa, která nám v našem videu prozradila i svůj aktuální program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám