Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Vítkovice prohrály v generálce v Trenčíně, Pardubice uspěly ve Vrchlabí

Vítkovice podlehly v generálce na start nové sezony extraligy v Trenčíně 2:4. Pardubice v závěrečném testu uspěly na hřišti partnerského prvoligového Vrchlabí a zvítězily 5:0. Motor České Budějovice vyhrál v Linci 3:2 a účastníka mezinárodní rakouské ligy přivítá ještě v odvetě v neděli doma.

Trenčín dostal ve 3. minutě do vedení kanadský obránce Patrick Kudla, který do Dukly zamířil v létě z Litvínova. V polovině utkání zvýšil v přesilové hře Šimon Beták, ale za 83 sekund bylo vyrovnáno.

Nejdříve se prosadil Jan Hruška a následně využil početní výhodu Roberts Bukarts. V 56. minutě ale vrátil domácím náskok Radoslav Tybor, posila z Pardubic. V závěru ještě při power-play do prázdné branky skóroval Jakub Minárik.

Pardubické Dynamo dostal ve Vrchlabí do vedení v polovině úvodní části Kanaďan Anthony Camara a půl minuty před koncem úvodní části zvýšil v přesilovce obránce Jan Zdráhal.

Ve druhém dějství se prosadil Ondřej Roman a v poslední třetině se zapsali mezi střelce Slováci Marek Hecl a obránce Juraj Mikuš. O čisté konto se podělili Dominik Frodl a Michal Borovička, který odchytal třetí část.

Motor nastoupil v Linci se sestavou plnou mladých nadějí a v 7. minutě jej dostal do vedení Matěj Toman.

Domácí vyrovnali ještě v první části díky gólu slovinského beka Blaže Gregorce, ale v čase 25:10 se prosadil opět Toman.

Dvoubrankový náskok zajistil hostů ve 47. minutě Jakub Valský a Linec už jen snížil díky Brianu Leblerovi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články