InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborští hokejisté uhasili ve vrcholící přípravě Plameny bez výraznějších starostí

TÁBOR – Zasloužené a povzbuzující vítězství si ve čtvrtek připsali do svých přípravných statistik hokejisté Tábora. Dva týdny po porážce 5:6 u Sázavy složili proti týmu žďárských Plamenů vcelku slibný reparát. První dvacetiminutovku herně jasně ovládli a z výrazné střelecké převahy vytěžili pro hosty ještě milosrdné vedení 2:0 po brankách Bárty a Zíba. Začátek druhé třetiny si táborský celek za rámeček nedá, jeho liknavý a chybami dlážděný herní projev se však obešel bez následků, protože ani Žďár na ledě nikterak neexceloval. S příchodem druhé poloviny střetnutí se výkon kohoutů znovu zvedl na solidní úroveň, přesto si museli diváci počkat na třetím a nakonec poslední gól až do závěrečného dějství. Ve 48. minutě ho obstaral mladý útočník Anderle, který čerstvě sbíral ostruhy v přípravě s dospělým týmem Tábora a nakonec si v jeho dresu i zahrál zápas. Z čistého konta a jistého výkonu se radoval domácí brankář Kristián Kolář.

 HC Tábor – SKLH Žďár nad Sázavou 3:0 (2:0, 0:0, 1:0), branky: 3. Bárta (Endál, Matušík), 15. Zíb (Bárta, Matušík), 48. Anderle (Macháček, Škoda), rozhodčí Pešina – Šimánek, Kubíček, vyloučení: 3:6, bez využití, poměr střel: 41:18, 450 diváků.
 Sestava HC Tábor: Kolář – Kříž, Hajič, Černý, Mazanec, Pařízek, Zíb, Doktor – Hasman, Škoda, Matiášek – Bárta, Matušík, Endál – Dančišin, Zayml, Šulek – Anderle, Macháček.

 O své dojmy z utkání se se čtenáři středečního Týdeníku Táborsko podělí asistent trenéra A-týmu HC Tábor Miloslav Čech a chybět nebude ani hodnocení úspěšného brankáře kohoutů Kristiána Koláře.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace