Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni

Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 9 obrázků
Držitel Oscara napsal a zrežíroval romantické sci-fi, jež vychází z knih autora předlohy pro seriálový hit The Twilight Zone.

Spider-Man si v nedávné ukázce zahrával s časem, aby svět nikdy nezjistil jeho pravou identitu a nepřátelé tak nemohli ublížit jeho blízkým. Ne vždy ovšem musí být ve hře sázky globálních rozměrů. Orlando Bloom (Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly) v nové romantické sci-fi naruší časovou kontinuitu, aby zpřetrhal milostný vztah jeho bývalé přítelkyně.

John Ridley, držitel Oscara za kategorii Nejlepší adaptovaný scénář za snímek 12 let v řetězech a režisér filmu Jimi: All Is by My Side, se přesunul ke sci-fi. V jeho novém snímku Needle in a Timestack se cestovatel časem Orlando Bloom rozhodne pokřivit čas samotný, aby ublížil své expřítelkyni. John Ridley se kromě režie ujal adaptace scénáře, jež vychází z knihy Roberta Silverberga. Ten mimo jiné napsal předlohu pro několik epizod kultovního seriálu The Twilight Zone. Materiál by to tedy měl být kvalitní. V dalších rolích se objeví Cynthia Erivo (Vdovy), Leslie Odom Jr. a Freida Pinto. Více prozradí oficiální synopse.

Pokud je láska ve formě kruhu, jaké linie byste překročili, abyste byli se svou spřízněnou duší? V tomto poutavém milostném příběhu z blízké budoucnosti žijí Nick a Janine (Leslie Odom, Jr. a Cynthia Erivo) v manželské blaženosti, dokud Janin bývalý manžel (Orlando Bloom) nezlomí čas a nezkusí jejich vztah pomocí Nickovy vysokoškolské přítelkyně (Freida Pinto) roztrhnout. Jak Nickovy vzpomínky a realita mizí, musí se rozhodnout, co je ochoten obětovat, aby si udržel, či se vzdal, všeho, co miluje. Může láska vydržet v budoucnosti, kde je čas tekoucí a celý život může být jen iluzí?

Snímek měl spatřit světlo světa již v roce 2017, díky dlouhé postprodukci se ho ovšem dočkáme až 15. 10. 2021 na VOD. V galerii najdete první fotografie a plakát.

Zdroj: Collider

Galerie: 10

Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu Needle in a Timestack: Orlando Bloom naruší časovou kontinuitu, aby ublížil své expřítelkyni | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest