Znak města Nový Bor (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bor - Oficiální web města skla
Historické město Libereckého kraje 2017 a 2019
Zlatý erb 2023 – 2. místo v Libereckém kraji


Vyhledávání


Cesta: Titulní stránka > Naše město

 

Divadelní sezóna 2021

Městské divadlo Nový Bor chystá na novou sezónu pestrý kulturní program. Začínáme hned 8. září divadelní hrou Divadla Kalich Můj nejlepší kamarád, ve které exceluje v roli Bernarda Aleš Háma.
lastrada
 

 
 


Městské divadlo Nový Bor chystá na novou sezónu pestrý kulturní program. Začínáme hned 8. září divadelní hrou Můj nejlepší kamarád divadla Kalich, ve které exceluje v roli Bernarda Aleš Háma. Pod režijním vedením Jakuba Nvoty rozehrávají spolu s Petrem Motlochem sérii neuvěřitelných životních událostí.  Bernard je hravým lhářem, který se dokáže vykroutit i ze zdánlivě bezvýchodných situací a vymýšlí si s takovou intenzitou, jako by to byl skutečně zažil.  Ve druhé polovině září bude novoborské divadlo hostit divadelní společnost Háta s představením Kaktusový květ. V hlavní roli šviháka doktora Juliana se představí Lukáš Vaculík, který poblázní nejedno děvče. Jde však do tuhého, když si naivní Toni usmyslí si ho vzít. Konec měsíce završí představení divadla Palace: Neperte se, prosím Vás! Komedie plná zvratů a nečekaných událostí, které mohou potkat kohokoli z nás. ​V rámci čtení poslední vůle po otci, se objeví tajemná dědička, která má získat největší poddíl. V hlavních rolích uvidíte Ladislava Hampla a dokonale zamaskovaného Miroslava Etzlera.

Na podzim nás tradičně čeká velký Slet bubeníků S Pavlem Fajtem a jeho hosty.  Hudební svátek nabitý rytmem a energií. Kdo nezažil neuvěří! Začátek října rozehraje Petr Nárožný s Veronikou Freimanovou ve francouzské komedii Milionový údržbář.  Před mnoha lety opustil Jean Pierre (Petr Nárožný) svoji manželku, která se ocitla na úplném dně, Dokázala se vzchopit a vybudovat prosperující firmu. Situace se natolik otočila, že dnes musí žádat o práci svoji bývalou ženu, která si ho vychutná se vší parádou.

Filmovou klasiku Federica Felliniho – Silnice, kterou do divadelní verze mistrně převedla Lída Engelová, spatříme na konci října. Bára Hrzánová a Radek Holub v roli potulných komediantů, dojímají i přináší zamyšlení nad námi samotnými. Poselstvím hry se stává, že každý kámen na světě má smysl. Stejně tak každý člověk, i ten nejubožejší.

Vstupenky na všechna představení je možné rezervovat i zakoupit on-line přes webové stránky divadla www.divadlonb.cz nebo v předprodejních místech společnosti Kultura Nový Bor.

Háta


Můj nejlepší kamarád - Aleš Háma

 
Zodpovídá: Editor stránek
Vytvořeno / změněno: 6.9.2021 / 6.9.2021
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Web a design: PCPOS s.r.o. a , redakční systém