Olympia Teplice připravuje 5. ročník Sportovního fesťáčku
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - Hledáte vhodný sport pro své dítě? Nemáte čas pobíhat od klubu ke klubu? Potom si dejte do kalendáře termín 11. září.

Venku před obchodním centrem se vám v jedno odpoledne představí ty nejlepší sportovní kluby z Teplic a blízkého okolí. Exkluzivním hostem programu bude bronzový medailista z Tokia Radek Šlouf. Přijďte se s ním vyfotit a poslechnout si jeho příběh.

Kluby si pro vás připravily parádní exhibice, na místě získáte všechny potřebné informace a děti si některé sporty mohou rovnou vyzkoušet. Pro děti bude navíc připravená běžecká a atletická dráha, odměnou jim budou diplomy a drobné dárky.

Seznam klubů najdete už nyní na www.olympiateplice.cz.

SPORTOVNÍ FESŤÁČEK získal záštitu primátora Statutárního města Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru