Parfém Bvlgari Man Terrae Essence je hřejivý a instinktivní. Nová vůně ztělesňuje životodárnou sílu Země prostřednictvím tónů dřevin a vetiveru uvnitř flakonu, který svým designem připomíná obhospodařovanou krajinu.

Síla přírody prochází skrze terén v podobě vlnitých kopců a mohutných cypřišových stromů, bujných květin a plodné půdy. Její vitalitu v sobě odrážejí i typické barvy a vůně tohoto italského regionu.

Autentická vůně

Terrae, latinské slovo znamenající „pocházející ze země“, symbolizuje základní kámen pravé identity každého muže. Naše tradiční vazba k úrodné půdě je velmi důvěrná a instinktivní, propojující nás s našimi dávnými předky. Můžeme se jí dotýkat, přičichnout si k ní a pokračovat v jejím obhospodařování, aby nám nadále poskytovala suroviny a bohatství, jež nás udržují při životě. Je nekonečným zdrojem krásy, kreativity a hřejivosti a v průběhu času dokáže sama sebe jedinečně obnovovat.

Výrazná kompozice s tóny dřevin a vetiveru

Bohatost půdy je dokonale přenesená do podoby vůně skrze dřevité a vetiverové tóny, jež perfektně podtrhují moderní pojetí mužné elegance. Mistr parfumér Alberto Morillas k vytvoření vůně použil jedinečné suroviny, jež se staly základem oslnivé a okouzlující struktury.

Od samotného úvodu vůně evokuje sluncem ozářenou italskou krajinu s háji citrusových stromů a zlatavými panoramaty. Společně se srdcem vstupuje do hry neotřelá kombinace dvou různých vetiverů, jež vůni vdechují syrovou intenzitu.

První vetiver pochází z Jávy, je výrazný s kouřovým nádechem. Druhý je z Haiti, vůní připomíná esenci prosluněného podzimního lesa a nese v sobě kontrastní prvky: je zemitý a zároveň sametový, drsný a zároveň jemný. Vůni uzavírají dva exkluzivní akordy Bvlgari Terrae Accord, jež kompozici dodávají nezaměnitelný podpis.

Flakon vůně Bvlgari Man Terrae Essence

Flakon vůně Bvlgari Man Terrae Essence nabízí autentickou interpretaci charakteristik zemského elementu a lidské schopnosti vytvářet svá vlastní architektonická díla. Límec flakonu je inspirovaný půvabem travertinového mramoru. Byl vytvořen speciální technologií, při které jsou do materiálu vstříknuty dvě různé barvy. Každý flakon je díky tomu unikátem vzdávajícím hold nespoutané přírodě a její přirozené kráse. Vyzařuje impozantní eleganci slavného italského mramoru, který zdobí mnoho významných Římských památek. Jeho unikátní textura propojuje vůni s kořeny značky Bvlgari. Flakon v hřejivých odstínech hnědé a jantarové barvy společně s vyrytými liniemi evokuje nuance úrodné toskánské půdy v předvečer ozářené zlatavými slunečními paprsky. Na pověst vyhlášeného románského šperkaře, jak se značce Bvlgari tradičně přezdívá, odkazují blyštivé detaily v podobě zlatých a bronzových metalických nápisů a víčka.

Síla přírodních elementů

Muž žije v neoddělitelném propojení s přírodním světem, jenž ho obklopuje. Kolekce Bvlgari Man představuje kolekci kouzelných příběhů o nekonečné síle přírodních živlů přetvořených do podoby vůní.

Oheň reprezentuje samotné kořeny lidstva. Vůně Bvlgari Man in Black v sobě nese jeho transformativní, posvátnou a smyslnou sílu prostřednictvím neo-orientálních akordů. Dřevo symbolizuje neporušitelnou vazbu mezi životem ve městě a přírodním okolím. Hru rovnováhy mezi kultivovaným a neotesaným představuje intenzivní neo-dřevitá vůně Bvlgari Man Wood Essence. Vzduch představuje nepolapitelný proud svěžesti, jež nás inspiruje k velkým věcem. Vůně Man Glacial Essencev sobě nese mrazivý závan majestátných alpských vrcholů.

A nově tuto monumentální kolekci doplňuje Bvlgari Man Terrae Essence vzdávající hold životodárné zemi s její jedinečnou hojností, různorodostí a plodností prostřednictvím elegantních hřejivých tónů.

BVLGARI MAN TERRAE ESSENCE EdP 60ml, 2 490 Kč

BVLGARI MAN TERRAE ESSENCE EdP 100ml, 3 250 Kč