6. září 2021 • 22:06

Kladno v chomutovském azylu skolilo Litvínov, Jágr stál jen na střídačce

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Kladna porazili v posledním přípravném utkání na novou extraligovou sezonu Litvínov 4:3. V Chomutově, který bude pro Rytíře dočasně náhradním působištěm při rekonstrukci vlastní haly, dal za stavu 2:2 rozdílový gól v 56. minutě v početní výhodě americký útočník Danny Kristo. Vítězná byla ale až branka Marka Baránka, jenž se trefil podruhé v utkání.



Premiéru „doma“ v Chomutově absolvovali Kladenští s hrajícím majitelem Jaromírem Jágrem pouze na střídačce. Legendárního útočníka zatím stále nepustilo do hry zranění, které utrpěl v úterý během přípravného duelu na ledě Slavie.

Duel před 1124 diváky gólově otevřel ve 13. minutě Andrej Kudrna, když týmu Vervy stačilo na využití přesilovky pouhých šest sekund. Vyrovnal Marek Baránek po teči pokusu Codyho Donagheyho, ve druhé části pak poslal Rytíře do vedení v početní výhodě Matěj Beran. V polovině duelu se prosadil v další přesilovce Kudrna a bylo vyrovnáno.

Také Kristo zavěsil pod horní tyčku v přesilovce. Baránek zvýšil z vlastního pásma při power play Litvínova, když puk doklouzal těsně za brankovou čáru. Gól Martina Havelky v posledních sekundách už nic neřešil.

Kladenští vylepšili svou bilanci v přípravě na šest výher a tři porážky. V pátek se na severu Čech utkají na úvod extraligy s Vítkovicemi.

Přípravný hokejový zápas (v Chomutově):

Rytíři Kladno - HC Verva Litvínov 4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Branky:
15. a 60. Baránek, 25. M. Beran, 56. Kristo - 13. a 31. A. Kudrna, 60. Havelka.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud